مهارت تهیه 7 غذای سنتی در اردبیل به ثبت ملی رسید

معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: «تا کنون مهارت تهیه هفت غذای سنتی در استان اردبیل به ثبت ملی رسیده است.»

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اردبیل، کریم لطفی، معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اعلام این خبر تصریح کرد: «این خوراکی‌ها شامل کته نان با سبزیجات، پیچاق قیمه، قره حالوا، قیماق، هدیک آشی، فطیر مشگین‌شهر و قوروت است.»

او افزود: «تمامی مهارت های ذکر شده در میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده تا علاوه بر صیانت از آن، بتوان نسبت به معرفی گستردهتر غذاهای سنتی استان اقدام کرد.»

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همچنین از تهیه پرونده ثبت ملی مهارت تهیه باسدیرما پلو، خشیل موران، قره شیقالات و شیرینی سه گوش خبر داد.

لطفی تاکید کرد: «ثبت ملی آثار فرهنگی، تاریخی و طبیعی فرصتی با هدف انتقال میراث فرهنگی و تاریخی به آیندگان با جدیت دنبال می‌شود که در این میان تقویت گردشگری غذا با ثبت مهارت تهیه غذاهای سنتی حمایت می شود.»

انتهای پیام/

کد خبر 1398052820

برچسب‌ها