به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان گیلان شهرود امیر انتخابی مدیرکل میراث فرهنگی این استان، برگزاری این همایش را فرصتی مناسب برای معرفی میراث غذایی شهرستانهای تالش، ماسال و رضوانشهر دانست و بیان کرد: «نظام غذایی بهمثابه بخشی از میراث فرهنگی جامعه دارای ظرفیتهای متعددی برای مطرح شدن در حوزه گردشگری است.»
او افزود: «همایش گردشگری خوراک با رویکرد نقش غذاهای محلی و بومی در جذب گردشگران داخلی و خارجی با چشم انداز و دستیابی به اهداف گردشگری از طریق معرفی و فرهنگ غذای آداب پذیرایی با نگرش استفاده از غذاهای محلی ارگانیک که در راستای ارتقای سطح آگاهی نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه برگزار میشود.»
مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان گیلان گفت: «این همایش در دو بخش سخنرانی علمی و سفره گیلانی در بخش های پیش غذا غذای اصلی و نوشیدنی های سنتی بومی و محلی برگزار میشود.»
امیرانتخابی خاطرنشان کرد: «ورود تمام علاقهمندان برای حضور در دومین همایش گردشگری خوراک روز پنجشنبه هفتم شهریور ماه سال جاری ساعت ۱۶ در دانشگاه پیام نور واحد تالش آزاد است.»
انتهای پیام/