اطلس جامع گردشگری غذا در اردبیل تدوین می‌شود

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: «غذاهای بومی استان اردبیل با همکاری فعالان صنعت غذا در استان شناسایی شده و در حال تهیه اطلس جامع گردشگری غذا برای استان اردبیل هستیم.»

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، صغری فرشی امروز سه شنبه 19 آذر 98 در جلسه با فعالان صنایع غذایی تصریح کرد: «با توجه به این‌که گردشگری غذا نیازمند غذاهای مرغوب و جذاب است جلسات متعددی برای وارد شدن غذاهای بومی به منوی رستوران‌ها برگزار شد.»

او بیان کرد: «گردشگری غذا جزو رتبه‌های اول در جذب گردشگران در دنیا است و ما تلاش داریم با تدوین این اطلس در معرفی غذاهای بومی استان به گردشگران بیشتر تلاش کنیم.»

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: «در نظر داریم یک تور گردشگری غذا از استان های مختلف کشور به مقصد یکی از آموزشگاه‌های استان تعریف خواهد شد.»

فرشی با اشاره به اهمیت فرهنگسازی در این حوزه، اضافه کرد: «در این خصوص از ظرفیت نهادهای آموزشی از جمله جهاد دانشگاهی نیز بهره‌مند خواهیم شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 1398091940

برچسب‌ها