به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان، حجتاله آریائینیا با اعلام این خبر گفت: «رستوران سنتی \"گندم دز\" واقع در خیابان ساحلی روبروی هایپر گلباران که بدون مجوز از اداره میراث فرهنگی و گردشگری دزفول فعالیت داشت، چهارشنبه شب (21 اسفندماه 98) با دستور دادستان دزفول و توسط پلیس اماکن و اداره بهداشت شهرستان دزفول پلمب شد.»
او با بیان اینکه رستورانهای سنتیای که مجوز از ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نداشته باشند پلمب میشوند افزود: «رستوران سنتی گندم دز به دلیل نداشتن مجوز از این اداره و عدم رعایت نکات بهداشتی در مجموعه خود پلمب شد.»
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول تصریح کرد: «به دلیل شیوع بیماری کرونا در کشور سرکشی و نظارت بر رستورانها با حساسیت و دقت بالاتری انجام میپذیرد و از همه متصدیان و نیروهای شاغل در این رستورانها میخواهیم که نکات بهداشتی را با جدیت و حساسیت بالا و مستمر رعایت کنند.»
او با اشاره به نکات ضروریای که به رستورانها اعلام شده است عنوان کرد: «همه کارکنان رستوران باید کارت بهداشت داشته باشند و از استفاده از افراد بدون کارت بهداشت خودداری شود.»
آریائینیا بیان کرد: «ضدعفونی کردن رستورانها به تعداد در ساعت ارائه خدمات باید انجام شود و هرگونه ارائه خدمات در سالنها ممنوع و فقط غذای بیرونبر با ظروف یکبار مصرف صورت پذیرد .»
او اضافه کرد: «از نگهداری هرگونه غذای مانده حتی برای چند ساعت به جد باید خودداری شود و همه کارکنان در تمام ساعت کار خود باید کلاه، دستکش و ماسک استفاده کنند.»
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول استفاده از لُنگ قرمز در رستورانها را ممنوع اعلام کرد و افزود: «توزیع هرنوع محصولات غذایی مانند ترشی، سالاد، دوغ، ماست و... بدون سیب سلامت و علامت استاندارد و تاریخ تولید و انقضاء ممنوع و در صورت مشاهده بدون تذکر بعدی، محل مورد نظر پلمپ خواهد شد.»
او نصب بنرهای رعایت موارد پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در محلهای مناسب را الزامی دانست و یادآور شد: «سرکشی و نظارت بصورت نامحسوس و بیوقفه ادامه خواهد داشت و ادارات و ارگانهای ذیربط از قبیل اداره اماکن دزفول و اداره بهداشت و محیط زیست هیچ اغماضی درخصوص سلامتی شهروندان نخواهند داشت.»
انتهای پیام/