افتتاح باشگاه ورزشی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی/ ارتقا و بهسازی نمازخانه وزارتخانه

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به همراه معاون توسعه مدیریت و سایر مدیران وزارتخانه صبح امروز سه‌شنبه 17 تیر 99 باشگاه ورزشی این وزارتخانه را افتتاح و از نمازخانه، رستوران و بخش‌های مختلف بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، علیرضا محمودی آشتیانی مدیرکل امور پشتیبانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در حاشیه بازدید دکتر مونسان گفت: «این باشگاه از محل بودجه مربوط به توسعه فضاهای ورزشی برای کارکنان در دو بخش ورزش‌های هوازی و تناسب‌اندام در فضایی به مساحت حدود 320 مترمربع در جهت استقرار و اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت، ابلاغی توسط معاونت بهداشت وزارت بهداشت و درمان در جهت پیشبرد اهداف مرکز سلامت محیط کار به‌منظور ارتقای سطح سلامت، بهداشت و ایمنی محیط کار برای کارمندان راه‌اندازی شده است.»

او افزود: «پس از وصول دستورالعمل اجرایی بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت از دبیرخانه سلامت کشور برای رعایت بهداشت و حفظ سلامت جسمانی همکاران وزارتخانه، یک فضای غیرقابل استفاده در ساختمان ستاد را تغییر کاربری داده و به فضای ورزشی تبدیل کردیم.»

محمودی آشتیانی تصریح کرد:‌ «این باشگاه ورزشی به تجهیزات روز مجهز شده و شامل فضای رختکن، سرویس بهداشتی و... است. با برنامه‌ریزی اداره رفاه تمامی کارکنان وزارتخانه می‌توانند از این باشگاه ورزشی بعد از مهار ویروس کرونا استفاده کنند.»

مدیرکل امور پشتیبانی در خصوص ارتقا و بهسازی نمازخانه وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: «با هماهنگی ستاد اقامه نماز وزارتخانه در حوزه اقامه نماز و بحث امربه‌معروف و نهی از منکر اقداماتی را در جهت بهینه کردن فضای عبادت برای همکاران نمازگزار انجام داده است. در اواخر سال 98 و اوایل سال 99 تغییراتی در نمازخانه وزارتخانه توسط اداره‌کل پشتیبانی انجام شد.»

او افزود: «این تغییرات شامل چیدمان فضای نمازخانه، دیوارهای جانبی، نصب المان‌های مذهبی مانند کتیبه‌های سوره‌های قرآن، ادعیه، شمسه و... است، همچنین مسیر دسترسی نمازگزاران جهت ادای فریضه نماز به بهترین نحو ممکن اصلاح شد.»

بازسازی و نوسازی رستوران وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی

محمودی آشتیانی درباره تغییرات انجام‌شده در رستوران وزارتخانه گفت: «حدود 15 سال بود که تغییراتی در رستوران وزارتخانه ایجاد نشده بود به این منظور برای بالا بردن کیفیت مسائل بهداشتی محیط و حفظ سلامت کارکنان تغییراتی مانند بازسازی و نوسازی دیوارها و کف رستوران و همچنین تهیه میز سرو جهت توزیع مناسب غذا انجام دادیم.»

او افزود: «دستگاه‌های مخصوص گرم ماندن غذا را برای رفاه بیشتر همکاران تهیه و آماده کردیم تا همه آن ها بتوانند از فضای محیط رستوران بهره‌مند شوند.»

مدیرکل امور پشتیبانی اظهار کرد: «روند این بازسازی‌ها از بهمن سال 98 آغاز شده است. فضای رستوران از اردیبهشت سال 99 آماده بهره‌برداری بود اما به دلیل شیوع ویروس کرونا اکنون از آن استفاده نمی‌شود.»

او تصریح کرد: «این اداره‌کل در جهت بهینه‌سازی فضای بصری برای کارکنان، اقدام به توسعه و احیای فضای سبز در محیط بیرونی وزارتخانه کرده است.»

انتهای پیام/

کد خبر 139904171

برچسب‌ها