تهران

والک پلو به منوی غذایی تاسیسات گردشگری شمیرانات افزوده شد

0
والک پلو به منوی غذایی تاسیسات گردشگری شمیرانات افزوده شد

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تهران، علیرضا جعفری روز شنبه 21 فروردین‌ماه 1400، افزود: «غذاهای بومی و محلی براساس جغرافیا و مواد اولیه در دسترس تهیه می‌شود و خوراک‌ها علاوه بر آنکه ما را با شرایط اقلیمی و جغرافیایی و منظر طبیعی منطقه آشنا می‌کنند، معرف منظر فرهنگی مردم بومی آن مکان نیز هستند.» 

او بیان کرد: «به دلیل زمان برداشت سبزی کوهی والک در یک بازه زمانی محدود، این پلو در اوایل فصل بهار در شمیران طبخ می‌شود.»

علیرضا جعفری اضافه کرد: «ترویج میراث غذایی ضمن حفظ هویت فرهنگی منطقه موجب توسعه گردشگری غذا در شمیرانات می‌شود.»

او ادامه داد: «گردشگران برای تجربه‌های متفاوت سفر می‌کنند و گردشگری خوراک می‌توانند یکی از این تجربه‌ها برای جذب گردشگران باشد.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شمیرانات گفت: «با همکاری مجتمع‌های گردشگری و پذیرایی شهرستان والک پلو به عنوان یک غذای بومی و محلی منطقه شمیرانات در منو غذایی افزوده شد.»

کارگاه مجازی تکنیک‌های نقاشی روی شیشه در رباط‌کریم برگزار می‌شود

مقاله قبلی

نقشه گردشگری دماوند منتشر شد

مقاله بعدی

خوانندگان این خبر، این‌ها را هم خوانده‌اند:

0 دیدگاه

دیدگاهی بگذارید

آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. بخش‌های الزامی مشخص شده اند. *