برنامه‌ریزی برای توسعه گردشگری غذا در آذربایجان غربی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از برنامه‌ریزی برای توسعه گردشگری غذا و جذب گردشگر خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی، جلیل جباری ۱۵ آبان ۱۴۰۰ با اعلام این مطلب اظهار کرد: «آذربایجان غربی به دلیل برخورداری از تنوع قومیتی و مذهبی، ظرفیت بالایی در تهیه و پخت انواع غذاها دارد.» 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی افزود: «از طرفی به دلیل هم‌مرزی با سه کشور خارجی، آذربایجان غربی می‌تواند با توسعه گردشگری غذا سالانه مسافران زیادی را از سراسر ایران و کشورهای همسایه جذب کند.» 

او ادامه داد: «برای همین منظور در نظر است با برگزاری جشنواره‌های مختلف غذا انواع شیرینی‌جات و غذاهای سنتی استان معرفی شود.» 

جباری تصریح کرد: «یکی از تفریحات و سرگرمی‌های مسافران به هنگام سفر تجربه خوردن غذاهای متنوع و محلی است که از این نظر با سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌توان رضایت مسافران را در آذربایجان غربی جلب کرد.» 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی عنوان کرد: «کباب خوی، گوزلمه، یارما شیله‌سی، ایران‌آشی، دوشاب حالواسی و زنجفیل حالواسی از جمله غذاهای و شیرینی‌های ثبت ملی آذربایجان غربی هستند.»

انتهای پیام/

کد خبر 14000815378145

برچسب‌ها