کشت و صنعت نیشکر فارابی مجوز گردشگری حلال می‌گیرد

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی با اشاره به این‌که اولین جشنواره ملی نیشکر دستاوردهای مفیدی داشته است، از تلاش این شرکت برای کسب مجوز گردشگری حلال خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، تورج بهادوری جمعه ۲۸ آبان‌ماه ۱۴۰۰ در حاشیه روز پایانی نخستین جشنواره ملی برداشت نیشکر اظهار کرد: «بسیار مفتخر بودیم که امسال در مجموعه کشت‌وصنعت نیشکر حکیم فارابی میزبان اولین جشنواره ملی برداشت نیشکر با محوریت گردشگری و صنایع‌دستی بودیم.»

او در ادامه با بیان این‌که تیم اجرایی جشنواره اعم از مجموعه شرکت توسعه‌نیشکر و صنایع جانبی و همچنین مجموعه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان زمان زیادی را صرف آماده‌سازی جشنواره کردند افزود: «خوشبختانه روند مثبت برگزاری جشنواره طی ۳ روز برگزاری آن بسیار فراتر از آن‌چه که تصور می‌کردیم بود و این جشنواره دستاوردهای بسیار مفیدی داشت.»

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی عنوان کرد: «باتوجه به این‌که جشنواره برداشت نیشکر در تقویم ملی رویدادهای گردشگری ثبت شده است، قطعاً آن را در سال‌های آتی باشکوه‌تر برگزار خواهیم کرد و حوزه گردشگری نیز به طور حتم یکی از بخش‌های مهم جشنواره در سال‌های آتی خواهد بود.»

او افزود: «ما طی برگزاری جشنواره تمام تلاش خود را به کار بستیم و سعی کردیم ایده‌های مختلف را نیز جمع‌آوری کنیم که این موضوع به ما کمک خواهد کرد تا سال‌های بعد رویداد را به شکل بهتر، متنوع‌تر و توسعه‌یافته‌تر برنامه‌ریزی و اجرا کنیم؛ خوشبختانه اداره‌کل میراث‌فرهنگی خوزستان و هفت شهرستان اطراف واحدهای کشت و صنعت نیشکر باحضور فعال و خوب خود در این جشنواره، باعث شدند تا سال‌های آتی گردشگری در این جشنواره جذابیت بیشتری پیدا کند.»

بهادوری در مورد ایده برگزاری این جشنواره با محوریت گردشگری نیز توضیح داد: «ما در ابتدا بنا داشتیم این جشنواره را خودمان به صورت داخلی برگزار کنیم و عملیات معظم برداشت نیشکر را که حدود شش ماه کار مشترک صنعت و کشاورزی به صورت شبانه‌روزی است را به تصویر به کشیم که خوشبختانه با ورود اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به ماجرا، پشتیبانی آنان، مطرح کردن موضوع گردشگری و همچنین پیشنهاد اعطای مجوز گردشگری به واحدهای نیشکر، به غنای این جشنواره بسیار اضافه شد و اعتقاد دارم این جشنواره به عنوان نقطه ثقلی در میان جشنواره‌های سطح کشور شناخته می‌شود.»

او در ادامه به وارد کردن مفاهیم جدید همانند "نقطه امن مسافرتی" و "گردشگری حلال" به گردشگری استان از سوی مجموعه نیشکر اشاره کرد و گفت: «باتوجه به این‌که ظرفیت‌های خوبی در واحدهای نیشکر استان وجود دارند، با بررسی‌هایی که انجام دادیم، متوجه شدیم که قابلیت دریافت نشان "نقطه امن مسافرتی" را داریم که در این‌خصوص با یاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی در تلاش هستیم تا هرچه سریع‌تربه این نشان دست پیدا کنیم.»

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی افزود: «طی این جشنواره با صحبت‌هایی که درباره "گردشگری حلال" با رئیس مؤسسه حلال خوزستان انجام دادیم، متوجه شدیم، که این موضوع آیتمی است که ۱۴ ردیف دارد و سازمان ملی استاندارد و اداره‌کل استاندارد استان و همچنین اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی علاقه‌مند شدند که واحد کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی را به عنوان پایلوت در این‌خصوص معرفی و کمک کنند تا بتوانیم مجوز گردشگری حلال را برای اولین بار در سطح کشور برای این واحد کسب کنیم.»

او در پایان ضمن تقدیر از همه کسانی که در برگزاری این جشنواره به نحوی یاری‌رسان بودند گفت: «در این جشنواره، طی تصمیمی که با موافقت مدیرعامل شرکت توسعه‌نیشکر و صنایع‌جانبی نیز همراه بود، همه همکاران ما در مجموعه نیشکر که تمایل به خرید از صنعتگران صنایع‌دستی را داشتند، بدون دغدغه مالی و با هماهنگی خرید خود را انجام دادند و بنا شد هزینه خرید توسط شرکت به صنعتگران پرداخت شود و سپس این هزینه از حقوق همکاران کسر شود؛ علاوه بر این، در روز آخر جشنواره، شرکت، بخشی از محصولات صنعتگرانی که موفق نشدند همه تولیدات خود را به فروش برسانند، خریداری کرد و به عنوان یادگاری به همکاران و عوامل جشنواره تقدیم کرد.»

نخستین جشنواره ملی برداشت نیشکر موسوم به شکرستان ۱۴۰۰ که از چهارشنبه ۲۶ آبان‌ماه ۱۴۰۰ آغاز شده بود جمعه بعداز ظهر (۲۸ آبان‌ماه) به کار خود پایان داد. این جشنواره به‌عنوان یکی از ۶۲ رویداد شاخص ملی در تقویم ملی رویدادهای گردشگری ثبت شده است.»

\"\"

انتهای پیام/

کد خبر 14000829478807

برچسب‌ها