بر‌پایی جشنواره غذاهای سنتی و نان محلی در کرج

مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز از بر‌گزار‌ی جشنواره غذاهای محلی با حضور هنر‌مند‌ان صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی خبر داد.

به‌‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز، فریدون محمد‌ی روز شنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۰ ضمن اعلام این خبر، اظهار کرد: «جشنواره‌ غذاهای سنتی و نان محلی با حضور هنرمندان و عموم مردم و با رعایت پروتکل‌ها‌ی بهداشتی پنج‌شنبه گذشته به همت شهر‌دار‌ی در فرهنگسرای شاهد مهر‌شهر کرج بر‌گزار شد.»

مدیر‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز عنو‌ان کرد: «پس از اعلام فرا‌خوان جشنواره، از علاقه‌مندان با هماهنگی مدیر‌یت کافه هنرمندان کرج ثبت‌نام به عمل آمده و همچنین در نمایشگاه جانبی به عرضه محصولات تولید‌ی پر‌داختند.»

او در ادامه افزود: «طبخ و عرضه نان محلی و غذاها‌ی سنتی از قبیل آش رشته، آش دوغ، کشک بادمجان، میرزاقاسمی و ... از جمله برنامه‌های این جشنواره بود که با استقبال هنرمند‌ان و شهروند‌ان مواجه شد.»

او بیان کرد: «در پایان ضمن داور‌ی غذا‌ها و‌ خوراک‌ها‌ی سنتی ارائه شده، از نفر‌‌ات اول تا پنجم با اهدای جوایز نقدی تجلیل به عمل‌ آمد.»

محمد‌ی خاطر‌نشان کرد: «نقش‌اثر‌گذار فعالیت‌های فرهنگی و تعامل هنر‌مند‌ان با اقشار گو‌نا‌گون اجتماع زمینه لازم برای گسترش صنایع‌دستی و هنر‌ها‌ی سنتی و متعاقب آن ترویج هنر ایرانی را فراهم می‌کند.»

انتهای پیام/

کد خبر 14000829537732

برچسب‌ها