پیشگیری از ابتلا به بیماری در سفر

با آغاز تعطیلات نوروزی در کشور، سفر بیشتر می‌شود اما از آنجایی که هنوز کرونا دست از سرمان برنداشته ‌باید یک سری نکات بهداشتی را رعایت کنیم تا سفری همراه با سلامتی داشته باشیم.

به گزارش میراث آریا و به نقل از ایسنا، توصیه‌های کلی سازمان جهانی بهداشت برای عموم مردم به منظور کاهش در معرض قرار گرفتن با عوامل میکربی بیماری‌زا و جلوگیری از انتقال طیف وسیعی از بیماری‌ها در سفر به شرح زیر است: 

- دست‌های خود را به طور مکرر با آب و صابون به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه یا مواد ضدعفونی کننده به‌ویژه پس از سرفه و عطسه شست و شو دهید. 

- هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور بیندازید و دست‌های خود را بشویید. 

- از تماس مستقیم با کسانی که نشانه‌هایی از علائم تنفسی دارند، خودداری شود و از افراد مشکوک به بیماری یک متر فاصله بگیرید. 

- تا حد امکان از دست دادن، روبوسی کردن و در آغوش گرفتن خودداری کنید. 

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، باید توجه کرد که افراد در گروه‌های پرخطر، از جمله افراد بالای ۶۰ سال، مبتلایان به بیماری‌های مزمن و کسانی که بیماری‌های زمینه‌ای دارند – با خطر ابتلا به بیماری شدید و مرگ ناشی از COVID-۱۹ مواجه هستند بنابراین لازم است این افراد قبل از برنامه‌ریزی برای سفر، خطرات و پیامدهای سفر را به دقت در نظر بگیرند. 

احتیاطات لازم در طول سفر

- در هر کجا که هستید، اقدامات پیشگیرانه ابتلا به کووید – ۱۹ مانند پوشیدن ماسک، شستن مکرر دست‌ها، حفظ فاصله فیزیکی حداقل یک متری و اجتناب از حضور در مکان‌های شلوغ و مکان‌های با تهویه نامناسب را تا حد امکان رعایت کنید. 

- درصورتی که جزو افراد پرخطر هستید و لازم است سفر کنید، همیشه از ماسک‌های پزشکی استفاده کنید و اقدامات پیشگیرانه خود را افزایش دهید. 

- در طول سفر ممکن است در مناطق بسته، محدود یا شلوغ باشید، که در معرض خطر بیشتر مواجهه با ویروس COVID-۱۹ خواهید بود. در صورت امکان، در محیط‌های باز و دارای تهویه مناسب بمانید. حتی اگر به طور کامل در برابر COVID-۱۹ واکسینه شده باشید، در حین سفر اقدامات پیشگیرانه را انجام دهید. 

- افرادی که علائم کووید - ۱۹ از جمله تب، سرفه یا تنگی نفس دارند، نباید سفر کنند. اگر علائم کووید-۱۹ را دارید، در خانه بمانید و از دیگران فاصله داشته باشید. اگر در تماس نزدیک فردی بوده‌اید که تشخیص ابتلا به کووید-۱۹ داشته است، خود را قرنطینه کنید. 

- برخی از مکان‌ها، مقاصد و کشورها به عنوان بخشی از استراتژی‌های خود برای جلوگیری از گسترش بیماری، قبل از حرکت یا هنگام ورود، به آزمایش کووید-۱۹ نیاز دارند. آزمایش‌های کووید-۱۹ که بلافاصله قبل از حرکت یا هنگام ورود انجام می‌شوند، برای تعیین وضعیت سلامت مسافران هستند. 

- اگر در طول سفر یا هنگام رسیدن به مقصد، علائم کووید – ۱۹ را داشته باشید، بلافاصله به مراکز بهداشتی اطلاع دهید و توصیه‌های آن‌ها را رعایت کنید. ممکن است از شما خواسته شود که خود را قرنطینه کنید. از آن جایی که همراهان شما با شما در تماس بوده‌اند، ممکن است آن‌ها نیز ملزم به رعایت قرنطینه شوند.

انتهای پیام/

کد خبر 14010102761735

برچسب‌ها