روش پخت:
مغز پسته ۳۰۰ گرم
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
رب انار ۱ ق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس پودر پسته را افزوده و کمی تفت دهید، ٢ لیوان آب ریخته صبر کنید آب جوش آید، بعد از مدتی گوشت و رب انار را اضافه کنید، در آخر ادویه ها افزوده شود، صبر کنید تا خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.
مقدار رب زیاد نباشد تا رنگ خورش روشن بماند. این خورش شبیه فسنجان گردو است ولی تندی گردو را ندارد و رنگ روشن دارد. پسته طبع گرم و خشک دارد و به عنوان آجیل خندان معروف است. پتاسیم، کلسیم و منیزیم دارد و برای گرفتگی عضلات پیشنهاد می شود. به دلیل داشتن آهن در درمان کم خونی، سرگیجه و بی خوابی موثر است.
انتهای پیام/