برگزاری جشنواره انگور هزاوه پس از 2 سال کرونایی

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: «جشنواره انگور پس از دو سال کرونایی اول آبان ماه افتتاح شد.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل‌از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، مصطفی مرزبان یک آبان ماه 1401 گفت: «جشنواره انگور روستای هزاوه اول آبان ماه تا هفتم آبان ماه پس از دو سال تعطیلی به دلیل شیوع بیماری کرونا، در کنار بقعه متبرک امامزاده سلطان سید احمد(ع) برپا شد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی بیان کرد: «جشنواره امسال در قالب 48 غرفه شامل 38 غرفه مربوط به بومیان روستا و 10 غرفه مربوط به غیربومیان، برگزار می‌شود و انواع محصولات تولید شده از انگور اعم از شیره، ترخنه، سرکه و فرآورده‌های انگور و گردو و بادام عرضه می‌شود.»

او با بیان اینکه هر ساله استقبال بسیار خوبی از جشنواره انگور هزاوه صورت می‌گیرد، گفت: «جشنواره 1401 پس از دو سال تعطیلی ناشی از بیماری کرونا برگزار می‌شود و قطعا امسال شاهد استقبال خوبی خواهیم بود.»

مرزبان افزود: «برگزاری این جشنواره نشان از ظرفیت شهرستان اراک و روستای هزاوه در حوزه گردشگری و کشاورزی مرغوب دارد و باید بتوان از ظرفیت این جشنواره بیشتر و بهتر برای ایجاد ارزش افزوده و اشتغال استفاده کرد.»

او گفت: «درصددیم با برگزاری این جشنواره‌ها زمینه معرفی روستاهای استان بیشتر فراهم شود و توسعه گردشگری روستایی مورد توجه قرار گیرد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی اضافه کرد: «در کنار برگزاری جشنواره، برنامه‌های جانبی شامل  برنامه‌های فرهنگی و سنتی، جنگ شبانه، عرضه آش‌های محلی و دمنوش نیز ترتیب داده شده است، همچنین مکانی برای استراحت غرفه‌داران و اسکان مسافران در نظر گرفته شده و در این ایام خانه تاریخی امیرکبیر نیز آماده میزبانی از بازدیدکنندگان خواهد بود.»

مرزبان گفت: «جشنواره انگور هزاوه از یکم تا هفتم آبان به مدت هفت روز از ساعت ۹ صبح الی ۲۱ در روستای هزاوه برای بازدید علاقه‌مندان دایر است.»

در این مراسم از تولیدکنندگان برتر انگور و برگزارکنندگان با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1401080172200

برچسب‌ها