بهگزارش میراثآریا بهنقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، این تفاهمنامه با هدف استفاده مطلوب از تواناییهای پژوهشگاه و معاونت صنایعدستی در راستای اجرای پروژههای تحقیقاتی، کاربردی و تجاریسازی یافتههای پژوهشی در حوزه صنایعدستی وهنرهای سنتی میان معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و پژوهشگاه رنگ وزارت علوم به امضا رسید.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور در این نشست با تاکید بر برقراری ارتباط بین دانش سنتی و مدرن گفت: تفاهمنامهها تجلی مفاهمه بین دو دستگاه بر اساس نظام مسائل هستند. سیاست معاونت صنایعدستی در دوره مهندس ضرغامی مبتنی بر اتصال به حوزه دانش است چون صنایع فرهنگی و صنایعدستی دانشبنیانترین المانهای هویتی را دارا هستند.
او افزود: دنیای بدون رنگ دنیای خستهکننده و ملالآوری است و هنر هنرمند نیازمند گستره رنگها است .
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور خاطرنشان کرد: برای حفاظت از آثار فاخر در حوزه صنایعدستی نیازمند دانش پایدار، زیبا و ارزان هستیم.
جلالی ادامه داد: امیدوارم در حوزه زیبایی، حفاظت و پایداری رنگها بتوانیم از دستاوردهای علمی پژوهشگاه رنگ استفاده و حوزه علم و عمل را به هم نزدیک کنیم.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور تصریح کرد: در راستای جهش دانشبنیان صنایعدستی میتواند میدان عملیاتی و پژوهشی برای پژوهشگاه رنگ باشد.
حسن تاجیک مدیر پژوهشگاه رنگ وزارت علوم نیز در این نشست گفت: باعث افتخار است که معاون صنایعدستی، نگاه ویژهای به مراکز علمی توانمند بهعنوان بازوان کمک کننده استانداردسازی خدمات و محصولات مشترک دارد.
او ادامه داد: فعالیتهای پژوهشگاه عملیاتی و کاربردی بوده و پتانسیل اجرایی پژوشگاه رنگ در خدمت معاونت صنایعدستی است.
تاجیک در پایان نسبت به ارتباط مناسب و مبتنی بر فعالیتهای علمی مشترک بین میراث و پژوهش ابراز امیدواری کرد.
انتهای پیام/