به گزارش میراثآریا، در ابتدای این نشست ویدا توحدی ضمن خوشامدگویی به حاضران در نشست گفت: بخشی از نظام آموزشی در کشور بر اساس الگوهای غربی شکل گرفته و این الگو با سرشت و ماهیت صنایعدستی و هنرهای سنتی همخوانی ندارد.
او افزود: شاید با بهرهگیری از الگوهای غربی بتوان در زمینه آموزش هنرهای تجسمی و مدرن موفق بود اما در حوزه هنرهای سنتی نمیتوان موفق عمل کرد. ما نیازمند تربیت مربیان و صنعتگرانی هستیم که پایه گذار مکاتب خاص و مرجع باشند.
در ادامه حامدی معاون صنایعدستی استان کردستان ضمن تاکید بر ضرورت برگزاری این قبیل جلسات گفت: ارتباط بین وزارتخانه و استانها اثربخشی بهتری در روند کار و عملکرد معاونتهای استانی خواهد داشت.
حاجیابراهیمی معاون صنایعدستی استان گلستان نیز گفت: برای تاثیرپذیری و عملکرد بهتر در حوزه آموزش و ترویج نیازمند برگزاری جلسات به صورت حضوری هستیم تا کارشناسان در استان های مختلف از نقطه نظرات یکدیگر مطلع شوند.
حمزهای معاون صنایعدستی استان لرستان گفت: برگزاری این کلاسها میتواند مشکلات استان را در بخش ارزیابی عملکرد تا حد زیادی مرتفع کرده و این تبادلنظر بین معاونان و کارشناسان استانی و ستادی باعث تسهیل امور برای صنعتگران خواهد بود.
در ادامه خلجی معاون صنایعدستی همدان نیز ضمن تشکر از برگزاری این نشست گفت: حضور هنرمندان شاخص و پیشکسوتان حوزه صنایعدستی میتواند تاثیر بهتری بر روند خلق آثار فاخر داشته باشد.
کوگانی معاون صنایعدستی استان کرمانشاه نیز گفت: برگزاری این دورههای تخصصی یکی از نیازهای مهم معاونان صنایعدستی در استانها است و امیدوارم این نشستها برای کمک به هنرمندان و صنعتگران مستمر باشد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/