بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان، داود آبیان شامگاه ۲۹ آذر ۱۴۰۱ با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: در این جشنواره که به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی زنجان، ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان و معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه زنجان برگزار شد، بیش از ۲۰۰ نوع غذای بومی و محلی به همت دانشجویان از شهرهای مختلف کشور که در دانشگاه زنجان مشغول به تحصیل هستند، طبخ شد.
سرپرست معاونت گردشگری استان زنجان گفت: در چهارمین جشنواره غذاهای بومی و محلی دانشجویی زنجان ویژه دانشجویان دانشگاههای استان زنجان بالغبر ۱۳۱ گروه شرکتکننده با هم به رقابت پرداختند و در حدود ۲۰۰ نوع غذا پختهشده و در معرض داوری قرار گرفت، به نفرات اول تا سوم این دوره از مسابقات جوایزی اهدا شد و تعدادی نیز در این جشنواره شایسته تقدیر شناخته شدند.
او بیان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آدابورسوم و فرهنگ اصیل ایرانی است و همچنین آگاهسازی و آموزش به افراد جامعه باهدف پیشگیری از بیماریها و اصلاح سبد غذایی آنها، آشنایی مخاطبان با اهمیت تغذیه و اصول صحیح آن و آشنایی جامعه با اهمیت استفاده از مواد غذایی سالم، طبیعی و ارگانیک بود.
آبیان افزود: آیتمهای داوری بر اساس کیفیت، هنر طبخ، رعایت اصول بهداشتی، استفاده از مواد غذایی سالم، شیوه پخت و تزیین آشپزی بود. همچنین مقرر شده بود، هر شرکتکننده با حداکثر سه نوع غذا در این جشنواره حضور یابد. آیین اختتامیه و اعلام اسامی نفرات برتر با حضور دانشجویان علاقهمند، روز سهشنبه ۲۹ آذرماه ساعت ۱۴ در سالن آمفیتئاتر سهروردی دانشگاه زنجان برگزار شد.
انتهای پیام/