بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، محمدرضا سهیلی روز چهارشنبه ۲۱ دیماه در نشست با فرماندار و شهردار و رئیس شورای شهر هرسین، اظهار کرد: هرسین به عنوان شهر ملی گلیم از لحاظ اقتصادی و گردشگری از ظرفیت ویژهای برخوردار است و گلیم میتواند محور اصلی توسعه این شهرستان باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه با بیان اینکه گردشگری با تاکید استاندار محور توسعه استان است، افزود: اگر بخواهیم به نتایج ملموس برای اشتغال برسیم گردشگری و صنایعدستی بهترین فرصت است، زیرا سرانه ایجاد شغل در این حوزه با سایر صنایع قابل مقایسه نیست.
او به اهمیت گلیم هرسین اشاره کرد و گفت: گلیم هرسین غیر قابل مقایسه با همه جای ایران است این یک ظرفیت است که شهرستان میتواند از آن استفاده کند.
سهیلی با اشاره به ضرورت ورود جدی شهرداری و فرمانداری شهرستان به مقوله گلیم، اظهار کرد: ایجاد موزه گلیم، نمایشگاه دائمی صنایعدستی و ایجاد المانهای شهری حتما باید آمیخته با این هنر دستی باشد که خود یک جذابیت ویژه گردشگری ایجاد میکند.
او افزود: از این ظرفیت باید برای صنایع کاربردی استفاده شود و گلیم به عنوان مزیت هرسین محور توسعه شهرستان باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه در ادامه به سرمایهگذاری بخش خصوصی در سایت جهانی بیستون اشاره کرد و گفت: بیستون سال گذشته ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار داشته است و امسال این اعتبارات به ۱۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
او تصریح کرد: اولین سرمایهگذاری بخش خصوصی در سایتهای جهانی کشور در بیستون انجام میشود که عدد آن نزدیک به ۱۵۰ میلیارد تومان است.
سهیلی در ادامه به فراهم شدن استفاده شهرداریها از محل تسهیلات تبصره ۱۸ گردشگری اشاره کرد و گفت: شهرداری میتواند در کنار جاذبههای گردشگری طرحها را اجرا و از این تسهیلات استفاده کنند.
او از شهردار هرسین خواست تا بستههای سرمایهگذاری ویژه شهر هرسین برای ارائه در نمایشگاه بینالمللی گردشگری آماده کنند.
در ادامه این نشست سید برزو حسینی فرماندار شهرستان هرسین اظهار کرد: شهر هرسین به عنوان شهر ملی گلیم خوب معرفی نشده است و نیازمند توجه ویژه به این مساله به ویژه توسط صدا و سیما است.
فرماندار شهرستان هرسین افزود: ایجاد اشتغال از مسیر گردشگری مورد تاکید مدیر ارشد استان است و هرسین این ظرفیت را دارد که نیاز توجه ویژه دارد.
او گفت: ایجاد بازارچه و ساماندهی کارگاههای صنایعدستی، توجه به سایت جهانی بیستون و ایجاد دهکده توریستی در هرسین از جمله مواردی است که باید دنبال شود.
مشارکت شهرداری هرسیم در نمایشگاه بینالمللی گردشگری و ایجاد غرفه هرسین شهر ملی گلیم و برنامهریزی برای ایجاد موزه و نمایشگاه دائمی گلیم در این شهر از دیگر مواردی بود که در این نشست مورد تاکید قرار گرفت.
انتهای پیام/
انتهای پیام/