بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان، جلسه شورای هماهنگی جشنواره طلایهداران شکوه خلیج فارس امروز ۸ بهمنماه ۱۴۰۱ با حضور رحمدل بامری معاون سیاسی اجتماعی استاندار، جلالزایی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان، فرمانداران شهرستانها، مدیران کل ستادی و استانی در محل فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد.
رحمدل بامری در این جلسه اظهار کرد: این جشنواره برای اولین بار با عنوان جشنواره طلایهداران شکوه خلیج فارس اواخر بهمنماه به مدت یک هفته در چابهار برگزار خواهد شد.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: تاکیدات مقام معظم رهبری بر نشاط اجتماعی، اتحاد و انسجام، امید و جهاد تبیین است که باید اجرایی و عملیاتی کنیم.
این مسئول ادامه داد: فتنهای که گذشت فتنهای سنگین و سهمگین بود و دشمن هرچه در توان داشت پای کار آورد تا به زعم خودش به نتیجهای برسد گرچه این آرزو را به گور خواهد برد، اما بنابر تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ما مکلفیم که ورای وظایف سازمانی در هر برههای و به ویژه در این ایام اقدامات بیشتری برای خنثی کردن توطئههای دشمن اجرایی و عملیاتی کنیم.
او گفت: از همین منظر هم در دولت و هم در وزارت کشور تصمیماتی با حضور همه مسئولان کشوری گرفته شده و یکی از اولویتها ابتدا به شکل محدود از استانهای ساحلی و بعد در سراسر کشور برگزاری جشنواره ملی طلایهداران شکوه ایران است.
بامری بیان کرد: اجرای فرامین مقام معظم رهبری، ایجاد نشاط اجتماعی و بهرهگیری از مسائل فرهنگی و اقتصادی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار افزود: ما وظیفه داریم که امروز سرمایههای این استان را که هم سرمایه انسانی و هم سرمایه فرهنگی است، معرفی کنیم.
او با اشاره به اینکه باید شهدای شاخص و ایثارگران استان را در همین برنامهها معرفی کنیم، گفت: در استان سیستان و بلوچستان شرایط امنیتی مطلوبی داریم اما باید از این فرصتهای ایجابی برای تامین امنیت استفاده کنیم.
بامری خاطرنشان کرد: این جشنواره یک جشنواره ملی است و همانطور که در در وزارت کشور مطرح و مصوب شد بهترین زمان برگزاری این جشنواره در استان سیستان و بلوچستان عید مبعث است که منشاء وحدت بوده و لازم است برنامههای فرهنگی و اجتماعی با رویکرد وحدت و اتحاد و انسجام با استفاده از ظرفیتهای اقتصادی اجرا شود.
علیرضا جلالزایی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه اظهار کرد: دو کشور افغانستان، عمان، پاکستان و هند در همایش ملی ساحلنشینان در چابهار و همایش بینالمللی غذا در زاهدان حضور مستمری داشتند، بنابراین اقدام لازم برای حضور آنها در این جشنواره نیز انجام شده است.
او ادامه داد: این جشنواره با هدف رونق اقتصادی سواحل مکران و شور و نشاط اجتماعی برگزار میشود، بنابراین قرار است غرفههایی برای معرفی فرصتهای سرمایهگذاری استان نیز در کنار غرفههای صنایعدستی ایجاد شود.
دبیر جشنواره ملی طلایهداران خلیج فارس تصریح کرد: نمایش فرهنگ مردم استان، طبخ غذاهای محلی، اجرای موسیقی محلی و غیره از برنامههای دیگری است که قرار است در این جشنواره اجرا شود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/