نیما آذری رئیس هیئتمدیره انجمن موسسات آموزش گردشگری که در رویداد اردبیل 2023 حضور داشت در گفتوگو با خبرنگار میراثآریا بیان کرد: برنامههای رویداد 2023 از انسجام خوبی برخوردار بودند و نسبت به رویداهایی که در گذشته برگزار شده بود، پیشرفتی چشمگیری را شاهد بودیم.
او دعوت از تمامی تشکلهای حرفهای و حضورشان در کنار سفرای کشورهای عضو اکو را که برای اولینبار صورت گرفت، از نقاط قوت این رویداد عنوان کرد و ادامه داد: طی سه روز حضور در اردبیل ارتباطاتی بین تشکلها و نمایندگان کشورهای عضو اکو شکل گرفت که در آینده میتواند منجر به شکلگیری همکاری در حوزههای مختلف شود.
رئیس هیئتمدیره انجمن موسسات آموزش گردشگری، افزود: بهعنوان مثال در حوزه آموزش ارتباطات برای همکاری با کشورهای ازبکستان، پاکستان و آذربایجان در گذشته داشتیم که طی این چند روز تقویت شد.
آذری درباره تاثیر انتخاب اردبیل بهعنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در راستای جذب گردشگر و سرمایهگذار خارجی، متذکر شد: ما برای جذب گردشگر نیاز به بهانه داریم و اگر اطلاعرسانی مناسب و گستردهای در سطح بینالملل انجام گیرد موجب برسر زبان افتادن نام ایران میشود.
او با اشاره به اینکه نباید فقط به اردبیل محدود شود، افزود: چنین رویدادهایی باید موجب همافزایی و نشان دادن ظرفیتهای کشورهای عضو اکو شود.
رئیس هیئتمدیره انجمن موسسات آموزش گردشگری، برنامهریزی صحیح و بهرهگیری از این فرصت را پیششرط لازم برای جذب گردشگر عنوان کرد و افزود: انتخاب یک شهر بهعنوان پایتخت گردشگری زمانی نتیجهبخش و معنادار است که معطوف به چند روز همایش نشود و برنامههای منسجم و خلاقانه برای معرفی در طول سال داشته باشیم. محدود شدن به سه روز همایش منجر به اتفاقی در گردشگری نمیشود.
او استفاده از علم تفسیر و خلاقیت در حوزههای دیجیتال را در تولید محتوا برای معرفی جاذبههای ایران مهم دانست و افزود: ما در حوزه توریسم به شکل استاتیک عمل میکنیم در صورتیکه از مدیا و دیجیتال مارکتینگ باید استفاده بهتری ببریم.
آذری همچنین حضور اینفلوئنسرهای خارجی، برگزاری نشستهای B2B با حضور بخشخصوصی، آژانسدارها و فعالان گردشگری خارجی، برگزاری فمتور را در استفاده موثرتر از فرصت انتخاب اردبیل بهعنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو برای سال 2033 مفید عنوان کرد.
انتهای پیام/