مازندران اقیانوسی از منابع اقتصادی است

رئیس بنیاد ملی توسعه پایدار گردشگری ایران اظهار کرد: مازندران اقیانوسی از منابع اقتصادی است که این منابع می‌تواند استان را متحول و بزرگترین اهرم اقتصاد دنیا باشد اما مهاجرت شغلی را شاهدیم.

به‌گزارش میراث‌آریا و به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، پروفسور مرتضی طالع ماسوله عصر پنجشنبه ۱۸خرداد ماه سال‌جاری در همایش علمی و آموزشی صنایع‌دستی و گردشگری در سوادکوه با بیان اینکه صنعت گردشگری یکی از موضوعات بسیار حائز اهمیت در قرن 21 است، اظهار کرد: با توجه به اینکه بزرگترین لوکوموتیو اقتصاد دنیا، گردشگری است که از خودروسازی، پتروشیمی و نفت پیشی گرفته، بزرگترین قدرت اقتصادی و اشتغال دنیا را در اختیار دارد که باید از توانایی‌ها در حوزه گردشگری به خوبی استفاده کنیم.

او بحث آموزش را یکی از محورهای اساسی برای توسعه گردشگری برشمرد و افزود: با توجه به مردم مهمان‌نواز و خوبی که داریم، اما نسبت به استانداردهای مهمانداری و نظام هتل‌داری در صنعت گردشگری آشنایی کمی وجود دارد.

طالع ماسوله ادامه داد: در حوزه ارائه خدمات خوب هم باید آگاهی داشته باشیم و بر اساس نیاز توریست، خدمات فراهم کنیم.

پدر گردشگری ایران شناساندن توانایی‌ها و جاذبه‌های گردشگری را از دیگر نکات در جذب گردشگر دانست و تصریح کرد: یکی از رسالت‌های بزرگ در حوزه گردشگری که دولتمردان باید به آن توجه کنند شناساندن توانایی‌ها و جاذبه‌های گردشگری است هر چقدر جاذبه داشته باشید اما مطرح نشود نمی‌توانید گردشگر جذب کنید.

رئیس بنیاد ملی توسعه پایدار گردشگری ایران با انتقاد نسبت به استقبال کم از همایش علمی و آموزشی در سوادکوه، تصریح کرد: هر جایی که صندلی‌های فرهنگ خالی باشد رنگ توسعه را نخواهد دید.

او با اعلام اینکه مازندران 33 برابر بزرگ‌تر از کشور سنگاپور است، خاطرنشان کرد: سنگاپور تولید ناخالص ملی‌اش 480 میلیارد دلار اما در مازندران تولید ناخالص ملی به 50 میلیارد دلار هم نمی‌رسد چرا باید صندلی ها خالی باشد؟

طالع ماسوله با اشاره به اینکه در سوادکوه بیکاری وجود دارد و صنایع دستی به فروش نمی‌رسد، چرا نمی‌توانیم در حوزه صنایع‌دستی توانمندی‌های خوب را معرفی کنیم؟ گفت: از 450 رشته صنایع‌دستی دنیا 370 مورد در ایران وجود دارد اما فروشگاه زنجیره‌ای فروش آن وجود ندارد.

پدر گردشگری ایران باتوجه به جاذبه‌های ایران در حوزه‌های مختلف توریستی، تصریح کرد: یک میلیون و 500 هزار جاذبه در ایران وجود دارد، در حوزه جاذبه‌های باستانی جاذبه‌های 7 هزار ساله و در حوزه جاذبه‌های طبیعی، بهشتی به نام مازندران و همچنین جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی زیادی داریم.

طالع ماسوله تصریح کرد: مازندران اقیانوسی از منابع اقتصادی است که این منابع می‌تواند استان را متحول و بزرگترین اهرم اقتصاد دنیا باشد اما مهاجرت شغلی را شاهدیم.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14020319482100

برچسب‌ها