به گزارش میراث آریا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، سید سعید صفوی شامگاه روز ۱۴ تیرماه ۱۴۰۲ به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار زنجان خاطرنشان کرد: ۳۳ غرفه نمایشگاه صنایعدستی شامل ملیله کاری، چاقوسازی، مسگری، میناکاری، سفال و سرامیک، خراطی، معرق و منبت چوب، نقاشی روی چوب و سفال، گیوه بافی، قلمزنی روی مس، حکاکی روی سنگ، بافتنی سنتی، چرم دوزی سنتی، تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، فیروزه کوبی و پرداز روی مس است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان افزود: نمایشگاههای آثار هنری وصنایع دستی فرصتی برای عرضه و فروش محصولات تولیدی هنرمندان است، واز دیگر اهداف نمایشگاه های صنایع دستی، ترویج سبک زندگی بومی محلی و اصیل ایرانی اسلامی است.
صفوی بیان کرد: همچنین در دو سالن جداگانه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی سوغات و محصولات کشاورزی استان به مناسبت عید سعید غدیرخم به نمایش و فروش گذاشته شده است.
او گفت: این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ غدیر، تعمیق سطح اعتقادات مردم به ویژه جوانان در موضوع ولایت و برای رساندن پیام غدیر به نسل های بعد و ایجاد نشاط اجتماعی برپا شده است.
مرتضی شهامی در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه گفت: ایجاد پیشرفت و گشایش اقتصادی با تکیه بر دستاوردهای مردمی و توجه به کل استان از فوائد برگزاری چنین نمایشگاهی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار افزود: بحث هنر و خلاقیت هنرمندان صنایع دستی این استان به عنوان یکی از عوامل مهم در رونق اقتصادی و اشتغال جوانان است که جایگاه مهمی را به این شهر بخشیده است و قطعا با ورود گردشگران داخلی و خارجی، بحث ارائه خدمات گردشگری و فروش صنایع دستی میتواند تحولی بزرگ در اشتغال جوانان این استان ایجاد کند.
مهدی باقری گفت: در این نمایشگاه، توانمندی های محلی و بومی استان زنجان در راستای توسعه منابع انسانی روستایی و فعالسازی بدنه اجتماعی روستایی و عشایری به نمایش درآمده است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان زنجان افزود: خاطرنشان کرد: این جشنواره و نمایشگاه صنایعدستی از ۱۴ تا ۱۷ تیر سال جاری از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی کاسپین در حال برگزاری است.
انتهای پیام/
نظر شما