افزوده شدن 2هزار تخت اقامتی در قم با اجرای 76 طرح حوزه اقامتی

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم گفت: ۷۶ طرح در دست اجرا در این استان وجود دارد که ۲هزار تخت به ظرفیت اسکان زائران و مسافران در قم اضافه می‌کند.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم، علیرضا ارجمندی با اعلام این خبر اظهار کرد: طرح‌های گردشگری قم در زمینه افزایش تخت به تدریج افتتاح می‌شود و در این زمینه اگر بانک‌ها کمک کنند سرعت بهره‌برداری از طرح‌های گردشگری قم بیشتر می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم یادآور شد که اکنون ۱۴هزار تخت اقامت رسمی برای اسکان گردشگران در استان قم موجود است.

او با بیان این که در استان قم هتل پنج ستاره نداریم گفت: احداث سه هتل پنج ستاره در حال انجام است و اگر بانک ها کمک کنند یکی از آنها سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

ارجمندی افزود: هزینه‌های احداث اماکن اقامتی بالا رفته است و از این رو ساخت آنها باید با کمک بانک‌ها انجام شود و در آینده حتما تنوع خوبی در تخت‌های اقامتی استان خواهیم داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم دربخش دیگری از سخنان خود گفت:‌ برخی از مردم قم بعضا پیشینه این شهر را نمی‌شناسند و در کل ظرفیت‌های تاریخی آن مغفول مانده است در این زمینه مقداری هم سازگاری اجتماعی با ظرفیت‌های تاریخی در استان کم رنگ است و عده‌ای از مردم دنبال حفاظت از آثار تاریخی نیستند.

او در ادامه به بحث مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و گفت:‌ بازار کهنه قم نزدیک به ۲۰ سال متروکه بود که سال گذشته ۳۵ سقف زده و پشت بام و داخل آن مرمت شد.

این مسئول افزود: این مکان با مرمت‌های انجام شده به بازاری پر رونق تبدیل شده که تا پاسی از شب تجارت در آن زنده است و قصد داریم آن را به عنوان محور تاریخی گردشگری در دستور کار قرار دهیم.

ارجمندی اطلاع رسانی و کمک رسانه ها در پیشبرد اهداف گردشگری قم را بسیار مهم است ذکر کرد و افزود: مکان‌هایی چون بازار کهنه قم به بازار سوغات تبدیل می‌شود و دو سفره خانه سنتی درآن ایجاد خواهد شد تا هویت‌بخشی و پیوند با پیشینه قم برقرار شود.

او در پایان گفت: مرمت چهار راه بازار و بخش شمس‌العماره آن آغاز شده‌است تا در آینده محور گردشگری از چهارراه بازار قم شروع شده و در ادامه به میدان کهنه برسد.

انتهای پیام/

کد خبر 1402060100060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha