بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه، امین کوگانی با اعلام این خبر اظهار کرد: در این دوره ۱۰ نفر هنرجو آموزش دیده و آزمون پایان دوره آن با حضور کارشناسان صنایعدستی ادارهکل برگزار شد.
سرپرست معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه افزود: ۸۰ نفر کارآموز از ابتدای تشکیل کلاسهای این رشته آموزش دیده و بیش از ۶۰ درصد این افراد جذب بازار کار شدهاند.
او تصریح کرد: آموزشهای این هنر در خصوص فلزات قیمتی، جواهرات، سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی و مسائل مرتبط با این رشتهها می باشد.
کوگانی گفت: رشته زیورآلات سنتی از رشتههایی است که بالاترین آمار ایجاد اشتغال در صنایعدستی استان را دارد.
او افزود: این دوره یکی از هفت دوره برگزار شده در سطح استان است که به صورت رایگان برگزار شده است.
سرپرست معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه ادامه داد: این آموزشها در رشتههای گلیم بافی، کلاش بافی، منبت چوب، زیور آلات سنتی، نقاشی رولعابی، سراجی سنتی و شال بافی انجام شده است.
او گفت: با برگزاری آزمون پایانی این دوره برای هنرجویان حاضر در دوره کارت صنعتگری صادر میشود.
کوگانی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۸۳ نفر در سطح شهرستانهای استان آموزش رشتههای مختلف صنایعدستی انجام شده و یا در دست اقدام است.
سرپرست معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه از برگزاری دوره آموزشی کوتاه مدت منبت چوب در شهر کرمانشاه خبر داد.
دوره آموزشی کوتاه مدت منبت چوب ویژه کارآموزان و هنرجویان صنایعدستی در شهر کرمانشاه برگزار شد.
سرپرست معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی استان کرمانشاه، افزود: این دوره آموزشی برای ۱۰ نفر از کارآموزان و شاغلان صنایعدستی استان زیر نظر علیرضا باوندپور استاد برجسته منبت چوب استان برگزار شده است.
در استان کرمانشاه ۶۰ رشته صنایعدستی فعال و ۴ شهر و روستای ملی صنایعدستی وجود دارد.
انتهای پیام/
نظر شما