بهگزارش میراثآریا، سیاوش احمدی میرقائد امروز یکشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۲ در هفتمین همایش ملی بزرگداشت روز جهانی زنان روستایی در محل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، افزود: بخشی از این صنایعدستی به کشورهای هدف صادر میشود که ارز آوری خوبی برای کشور به همراه دارد.
او ادامهداد: روز زنان روستایی و عشایری، روز بسیار مهمی در راستای تقدیر و تشکر از زحمات ۵۰ درصد از افراد این جامعه است.
رئیس سازمان امور عشایری کشور اظهار کرد: زنان روستایی و عشایری نقش و جایگاه مهمی در حوزههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارند و محور توسعه هستند.
او تصریحکرد: نقش این زنان در خانوادههای روستایی و عشایری نیز محوری است، به طوری که مدیریت اقتصادی خانواده بر عهده آنان است و امور زندگی را نیز مدیریت میکنند، به همین علت اگر بخواهیم تحولی در مناطق روستایی و عشایری در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشیم باید به توسعه و توانمندسازی زنان روستایی و عشایری توجه کنیم.
احمدی میرقائد با اشاره به نقش زنان عشایری در تاریخ و اقتصاد کشور، خاطرنشانکرد: زنان عشایر همواره نقش و جایگاه مهمی در تاریخ داشتند و بسیاری از افراد مهم را در دامان خود پروراندهاند.
رئیس سازمان امور عشایری کشور گفت: همچنین این زنان در طرحهای توسعه گردشگری، توسعه گیاهان دارویی و صنایعدستی نیز میتوانند اثرگذاری و نقش مهمی داشته باشند.
او افزود: با وجود همه توانمندیهای زنان عشایری و روستایی، اما کمتر برنامه مدونی که بتواند اثرگذاری پایداری در حوزه زنان روستایی و عشایری بگذارد، تدوین شده است.
احمدی میرقاقد افزود: اگرچه اقدامات خوبی تاکنون انجام شده اما جای کار زیاد است و باید بیشتر به حوزه زنان توجه شود.
انتهای پیام/
نظر شما