سیدمحمد مولوی نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حوزه گردشگری دریایی نسبت به سالهای گذشته روند خوبی در پیش گرفته است، افزود: دولت در دو سال گذشته اقدامات چشمگیری در توسعه گردشگری دریایی انجام داده است. فعالیتهای گستردهای بر روی جزایر صورت گرفته به طوری که با نصب اسکلههای شناور ایمن و همچنین پهلوگیری شناورهای مسافری، میزان گردشگری در این بخش افزایش یافته است.
او تصریح کرد: در این مدت حوضچه بازیهای دریایی بیشتری ایجاد شد تا شناورهای تفریحی بتوانند در کنار این حوضچه پهلوگیری کنند و از بازیهای دریایی مانند اسکی روی آب و قایقرانی لذت ببرند.
مولوی تاکید کرد: توجه به بخش گردشگری دریایی زمینهساز جذب گردشگر داخلی و خارجی است و در این بین باید به شهرهای کوچک جزیرهای از جمله چابهار، بندر جاسک و سیرک توجه دو چندان شود.
او با بیان اینکه نوسازی ناوگان مسافری یکی از بخشهای مهم گردشگری دریایی به شمار میآید، گفت: هماکنون ناوگان مسافری دریایی نیازمند نوسازی است.
مولوی به اهمیت بندر چابهار در توسعه اقتصاد دریامحور اشاره کرد و گفت: با توجه به آنکه بندر چابهار نزدیک دریا و اقیانوس است، بنابراین باید زمینه توسعه و نصب تجهیزات برای پهلوگیری کشتیها در این بندر افزایش یابد. جابجایی مسافر و ورود و خروج گردشگر از طریق دریا در چابهار نیز موجب رونق اقتصادی و افزایش سهم گردشگری دریایی میشود و این امر اشتغال بومیان را به همراه خواهد داشت.
او در پایان خاطرنشان کرد: بندر چابهار با توجه به موقعیت های راهبردی، متصل به آب های آزاد اقیانوس هند و هم مرزی با کشورهای مختلف نقش مهمی در مسافرتهای دریایی، بین المللی و گردشگری دریایی دارد.
انتهای پیام/
نظر شما