برگزاری دومین جشنواره خوراک محلی فسا

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان فسا از برگزاری دومین جشنواره خوراک محلی فسا خبر داد.

به گزارش میراث آریا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس، ابراهیم عبدالله زاده گفت: این رویداد گردشگری با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و انجمن گردشگری با حضور ۲۰ نفر شرکت‌کننده و بیش از ۱۰۰ نفر علاقه‌مندان به گردشگری در بوم گردی ملا امینا روستای دستجه شهرستان فسا برگزار شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان فسا گفت: از جمله غذاهای محلی فسا می‌توان به آب بنه، یخنی، دوپیازه آلو، شوربا، عدسی، یتیمک کدو، بادمجان پیاز بی ریزه، هویچ پلو، نان اسفناجی اشاره کرد.

عبدالله زاده گفت: جشنواره خوراک از بخش‌های مهم صنعت گردشگری محسوب می‌شود و برای گردشگران و پژوهشگران جذابیت فرهنگی زیادی فراهم کرده است.

او ادامه داد: هدف از برگزاری این جشنواره احیا و زنده نگه‌داشتن آداب‌ و رسوم و غذاهای بومی و محلی است.

انتهای پیام/

کد خبر 1402090400156
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha