رویکردمان در صنایع‌دستی آینده پژوهشی است/ دانشجویان موتور محرک توسعه صنایع‌دستی هستند

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: در معاونت صنایع دستی به دنبال رویکرد آینده پژوهشی هستیم، عمل آگاهانه و درک نظام مسائل را به همراه داریم و دانشجویان را موتور محرک خود می‌دانیم.

به گزارش خبرنگار میراث آریا، مریم جلالی در سلسله رویدادهای صد منظر ۱، گفت‌وگوی دانشجویان صنایع‌دستی که صبح امروز یکشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۲ در مجموعه فرهنگی، هنری برج آزادی برگزار شد، با بیان این که امروز شاهد کمک و همراهی ۹ دانشگاه بودیم، اظهار کرد: ۹ دانشگاه و ۲ پژوهشگاه که دارای رشته صنایع دستی بودند همگی به ما کمک کردند تا امروز دور هم در این محل جمع شویم و گفتمان داشته باشیم. 

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور افزود: این که امروز در جمع افرادی هستم که صنایع دستی را به عنوان نه تنها شغل و پیشه بلکه به عنوان یک شوق انتخاب کرده اند، رضایت بخش است. 

او با اشاره به این که در منظر نخست با دانشجویان نشست برگزار کردیم، گفت: این دلیلی است تا نشان دهیم به دنبال رویکرد آینده پژوهشی هستیم و عمل آگاهانه و درک نظام مسائل را به همراه داریم و دانشجویان را موتور محرک خود می دانیم. 

جلالی خطاب به دانشجویان گفت: ما باید با کمک شما دانشجویان مسیرهای تازه را کشف کنیم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور تصریح کرد: آمده ایم تا دانش و تجربه را به کمک شما تلفیق کنیم و دانش و توانش را داشته باشیم و پیوند نسلی و پاسداشت هویت در پهنه جهانی شعار و رویکرد ما در حوزه صنایع دستی است.

او ادامه داد: با خلق اثر و پیوند جهانی می توانیم هویت مان را پاسداری کنیم که همین مسئله اقتصاد هویت بنیان است. 

جلالی با بیان این که با دانشگاهیان و تولیدکنندگان محتوا، پیشکسوتان و ... منظرهای بعدی را پیش خواهیم برد، گفت: باید فاصله های را برداریم. در حوزه های سیاستگذاری می توانیم از حمایت شما استفاده و هم افزایی کنیم و صنایع دستی را که واقعیت سبک زندگی ایرانی است و عزت آفرین است را در کنار آن داشته باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1402091901021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha