به گزارش میراث آریا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل، حسن محمدی ادیب روز دوشنبه 20 آذرماه 1402 در اولین کنفرانس بینالمللی کوهستان پایدار در دانشگاه محقق اردبیلی گفت: کوهستان در سالهای اخیر به یکی از مقاصد اصلی گردشگران تبدیل شده است و گردشگری میتواند ارزش بخش میراثفرهنگی و معنوی کوهستان باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل افزود: در سالهای اخیر کوهنوردی، گردشگری کوهستان و گردشگری طبیعت به تدریج موقعیت خود را در اولویت گردشگران در سطح بینالمللی پیدا کرده است به صورتی که 15 تا 20 درصد گردشگران جذب کوهستان میشوند.
او تاکید کرد: دلیل اصلی این علاقه مندی گردشگران به کوهستان رابطه محکمی است که انسان با طبیعت و کوهستان دارد و استفاده مناسب از این جریانهای گردشگری منجر به توسعه فعالیت پایداری میشود که میتواند در بهبود شرایط اجتماعی و اقتصادی این مناطق موثر باشد.
محمدی ادیب ادامه داد: گردشگری ماجراجویانه و به ویژه گردشگری کوهستان امروزه مورد توجه است و استان اردبیل به دلیل داشتن کوههای سبلان و باغ رو، آبهای گرم معدنی و احداث پیستهای اسکی، واحدهای بومگردی، پلهای معلق و محوطههای گردشگری در دامنه این کوهها ظرفیت مناسبی در این حوزه دارد.
مدیرکل میراثفرهنگی استان اردبیل گفت: برنامهریزیها و تحقیقات مختلفی برای ارائه آموزش عمومی و افزایش آگاهی از انواع فعالیتهای گردشگری را انجام دادهایم که این تنوع در حوزه گردشگری میتواند سطح اجتماعی و اقتصادی بومیهای کوهستان را افزایش دهد.
او اضافه کرد: رویداد اردبیل 2023 پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو فرصت خوبی برای معرفی ظرفیتهای استان با حضور هیاتها و رسانههای بینالمللی بود که در این فرصت ظرفیت گردشگری کوهستانهای استان نیز معرفی شد.
انتهای پیام/
نظر شما