به گزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرز، شهرام علی محمدی روز چهارشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۲ در مراسم پیشواز سمنوپزان نوروز اظهار کرد: همچنین سمنو به عنوان یک خوراک ملی در کشورمان به ثبت رسیده است و البرز نیز مانند دیگر استانها از این خوراک ارزشمند برخوردار است.
معاون گردشگری البرز با بیان اینکه مراسمات سمنوپزان نیز در مناسبتهای مختلف در شهرستانها برگزار میشود، افزود: اخیرا ایجاد خلاقیت توسط تولیدات سمنوی پای دیگ سادات، در پخت سمنوی البرز جذابیتی دو چندان ایجاد کرده است.
او با اشاره به قابلیتهای گردشگری این استان در زمینههای مختلف، گفت: البرز به عنوان استان اقوام شناخته میشود که ساکنان از شهرهای مختلف را در خود جای داده است و این نیز به نوبه خود ظرفیت و تنوعی در گردشگری و همچنین خوراک استان ایجاد میکند.
علی محمدی با بیان اینکه البرز ظرفیتهای بالایی در زمینه گردشگری کشاورزی و طبیعی دارد، اظهار کرد: البرز یکی از استانهای برتر در کشور به عنوان استان چهار فصل است که با دارا بودن روستاهای هدف گردشگری در شهرستانهای خود می تواند در این زمینه زبانزد عام و خاص در کشور باشد.
معاون گردشگری البرز با تاکید بر اینکه ایرانگردی را از البرزگردی آغاز کنیم، گفت: هرکدام از شهرستانهای این استان به تنهایی جاذبهای دیدنی دارند. شهرستان طالقان با طبیعت بکر، ساوجبلاغ به عنوان منطقه ای ییلاقی و سبز، کرج با جاده کرج کندوان،پیست دیزین، روستاهای زیبای این محور و دیگر شهرستانها هر کدام به نحوی دیدنی هستند و قابلیت جذب گردشگر را دارند.
انتهای پیام/
نظر شما