بهگزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، این نشست ۲۹ دیماه ۱۴۰۲ باحضور محمدحسین ارسطوزاده، مدیرکل میراثفرهنگی خوزستان، مصطفی دهپهلوان رئیس پژوهشگاه باستانشناسی کشور، برخی مدیران میراثفرهنگی شهرستانها و مدیران پایگاههای ملی و جهانی در محل موزه هفتتپه برگزار شد.
رئیس پژوهشگاه باستانشناسی کشور با بیان اینکه طی نشست یادشده به معرفی ساختار پژوهشگاه، اهداف، وظایف و حوزههای عملیاتی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری پرداخته شد افزود: موضوع شکلگیری شورای پژوهشی وزارتخانه و شورای پژوهشی استانها بهمنظور رسیدن به یک سیاستگذاری یکپارچه علمی و پژوهشی در حوزههای میراثفرهنگی، گردشگری و حتی صنایع دستیکشور در این جلسه بررسی شد که تبادل اطلاعات، خواستهها و تقاضاهای مختلف دراین خصوص از سوی همکاران ما در استان شکل گرفت.
مصطفی دهپهلوان افزود: برخی از تقاضاها همسو با اهداف، وظایف، رسالتها و توانایی پژوهشگاه بود که آنها را تقبل کردیم؛ ضمن اینکه موضوع شیوهنامه پیوستهای فرهنگیتاریخی طرحهای عمرانی که در ماههای گذشته از سوی معاونت میراثفرهنگی وزارتخانه به استانها و نهادهای عمرانیاجرایی کشور ابلاغ شد و همچنین روند اجرای مطالعات مربوط به آن در پژوهشگاه نیز در این نشست مطرح شد که این شیوهنامه را به حاضران در نشست معرفی کردیم و توضیح دادیم.
او خاطرنشان کرد: بهرهگیری از طرحهای پژوهشی، طرحهای پسادکتری در استانها، حمایت از پایاننامههای دانشجویی ارشد ـ دکتری و چگونگی حمایت پژوهشگاه از طرحهای پژوهشی مختلف از دیگر مواردی بودند که که در این نشست هماندیشی به آنها پرداختیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری وصنایعدستی خوزستان نیز درخصوص این جلسه گفت: این نشست در راستای آشنایی بهتر با برنامهها، شیوه، روش و ایجاد یک بستر مشترک میان پژوهشگاه میراثفرهنگی با مجموعه پایگاههای ملی و جهانی در استانی که جایگاه ویژهای در حوزه باستانشناسی و ابعاد مرتبط با آن دارد برگزار شد تا بتوانیم به یک جمعبندی کارشناسانه در این بخش برسیم.
محمدحسین ارسطوزاده افزود: به همین منظور باحضور مجموعه متخصصان پژوهشگاه میراثفرهنگی موضوعات مربوط به محوطههای باستانی و تاریخی استان خوزستان مطرح شد و مدیران پایگاههای ملی و جهانی مباحث و دغدغههای مرتبط با پژوهشگاه را مطرح کردند که جای تقدیر دارد.
انتهای پیام/
نظر شما