شهرداری‌های کرمان در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران حضور پررنگ داشته باشند

معاون عمرانی استاندار کرمان گفت: شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان برای معرفی جاذبه‌ها و توسعه گردشگری استان در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته حضور پررنگ داشته باشند.

به‌گزارش میراث‌آریا و به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان، سید مصطفی آیت‌اللهی موسوی ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۲ در جلسه گروه کاری گردشگری استان کرمان با حضور اعضای این گروه کاری با اشاره به برگزاری هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته افزود: شهرداری‌ها به شیوه‌ای خلاقانه با محوریت دفتر امور شهری استانداری و دهیاری‌های مناطق مختلف استان نیز با هماهنگی دفتر امور روستایی استانداری در راستای معرفی جاذبه‌ها و توسعه گردشگری در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری شرکت کنند.

معاون عمرانی استاندار کرمان با اشاره به تهیه طرح جامع ویژه بافت تاریخی شهر کرمان افزود: پس از بررسی لازم و نشست مشترک اداره‌های کل میراث‌فرهنگی و راه و شهرسازی و همچنین شهرداری کرمان در این رابطه تصمیم‌گیری خواهد شد و این مهم قطعا باید در راستای احیای فضای تاریخی و رضایتمندی مردم انجام گیرد.

او در ادامه به لزوم بازسازی و مرمت آثار تاریخی توسط دستگاه‌های متولی تاکید کرد و ادامه داد: بسته توافقی با مشارکت میراث‌فرهنگی و اوقاف به نحوی که احیای بناهای تاریخی میسر شود تهیه خواهد شد.

آیت‌اللهی موسوی گفت: در این جلسه مصوب شود در راستای ایجاد بازارچه صنایع‌دستی که نقش بسزایی در راستای ایجاد کسب و کارهای وابسته به گردشگری دارد، راه‌اندازی بازار قلعه محمود توسط میراث‌فرهنگی و اوقاف در دستور کار قرار گیرد.

او خاطرنشان کرد: از دیگر مصوبات جلسه اتمام کار مرمت باغ سالار کلانتر با مشارکت میراث‌فرهنگی، شهرداری و اوقاف و همچنین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است.

سهل‌ترین راه برای توسعه استان، گردشگری است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان از توسعه گردشگری به عنوان مکمل اقتصادی استان نام برد و گفت: با توجه به رکورد بخش‌ کشاوزی و دیگر بخش‌های استان سهل‌ترین راه برای توسعه استان، بحث گردشگری است.

 سعید شاهرخی اظهار کرد: توسعه گردشگری استان کرمان منوط به همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف است که خوشبختانه با گفتگوهایی که با مدیران سطح کلان، نمایندگان و متولیان قوای سه گانه و همچنین بخش خصوصی استان انجام گرفته رسیدن به این مهم بسیار امیدوارکننده است.

او ادامه داد: در حال حاضر شاهد افزایش اعتبارات تبصره ۱۸ از ۵درصد به ۱۰درصد و همچنین افزایش اعتبارات تملک و دارایی با علمداری و هدایت معاون عمرانی استاندار کرمان هستیم که می‌توان مشکلات بخش خصوصی در حوزه ‌های گردشگری و میراث‌فرهنگی را حل کرد.

شاهرخی ادامه داد: استان کرمان با توجه به داشته‌های حوزه‌های مختلف میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و بسترهای مساعد گردشگری اما همچنان دچار نارسایی‌هایی است که با بازاندیشی انجام گرفته اولین دغدغه گردشگری استان که بحث تبلیغات و اطلاع‌رسانی است با همکاری اتاق بازرگانی کرمان در قالب افق تحول ۱۴۰۴ رفع خواهد شد.

او بیان کرد: ارتقای کیفیت خدمات در بخش‌های گردشگری نیز از دیگر مشکلات پیش روی گردشگری استان است که امیدواریم با استانداردسازی و آموزش کارکنان تاسیسات گردشگری این مشکل نیز حل شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان با بیان اینکه با اجرای سیستم بازرسی و ارزیابی به دنبال اصلاح رفتار در بخش گردشگری هستیم خاطرنشان کرد: حمل و نقل جاده‌ای، هوایی و ریلی نیز از مشکلات مهم گردشگری استان است که امیدواریم در جلسات کارگروه حل و فصل شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1402110100045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha