سیستان و بلوچستان را باید با مسابقات آشپزی و جشنواره های غذا معرفی کرد

مدرس و کارشناس برجسته آشپزی گفت: سیستان و بلوچستان را باید با برگزاری مسابقات آشپزی و جشنواره های غذا به تمام دنیا معرفی کرد.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان، سامان گلریز در بازدید از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران اظهار کرد: بسیار خوشحالم که در این نمایشگاه حضور یافته ام و جای تقدیر و تشکر دارد که منطقه ارزشمند سیستان و بلوچستان از ایران شناخته شود و با برپایی این نمایشگاه‌ها موجب شناخت بیشتر آن شویم.

مدرس و کارشناس آشپزی گفت: سیستان و بلوچستان همانند جواهری براق در دل یک قصر گمشده است و این فضاهای شگفت انگیز و جالب، لباس‌ها و صنایع‌دستی جالب آن همچنان ناشناخته برای مردم ایران و دنیا است.

او افزود: باید با برگزاری مسابقات گردشگری، جشنواره های لباس، غذا، موسیقی و گردشگری این گنجینه پنهان در دل ایران را به دنیا بشناسانیم و ناگفته نماند که این استان مردمان بسیار میهمان نواز، گرم‌ و صمیمی دارد.

به گفته گلریز، چهره این استان را در آینده می‌توان در قالب بخشی از سرزمین «جواهر پنهان» بیشتر معرفی کنیم و به نوبه خودم به این استان زیاد سفر کرده ام و با غذاهای بسیاری آشنایی داشته‌ام و این فرصت نمایشگاه باعث آشنایی خودم با ۵ غذای جدید شد که بسیار شگفت‌انگیز بود و امیدوارم این جشنواره‌ها بهتر و جامع‌تر و کامل‌تر برگزار شود تا سیستان و بلوچستان عزیز بین مردم نمود پیدا کند و ما برای حمایت بیشتر به این مناطق سفر کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1402112601837
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha