نمایشگاه صنایع دستی بر حوزه برندینگ و تجاری سازی تمرکز جدی داشته باشد/ توجه به برگزاری  جشنواره در  استان ها

هنرمند فعال حوزه منبت کاری چوب معتقد است: اگر جشنواره هایی مانند نمایشگاه صنایع دستی هرساله در یک استان برگزار شود و تمامی مردم به راحتی بتوانند از آثار هنرمندان ایران بهره ببرند بسیار عالی است.

مریم میرزاپور، مدیر هنری مجموعه گل افشان که در هشتمین جشنواره بین المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی در برج آزادی حضور داشت، در گفت وگو با خبرنگار میراث آریا  با اشاره به تاثیرگذاری روند برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در میزان آشنایی و استقبال مردم از فعالیت هنرمندان این حوزه عنوان کرد: مجموعه ما به نمایشگاه صنایع دستی و حضور در آن به عنوان نمایشگاه و ورکشاپی تخصصی نگاه کرد و هدف از حضور در آن شناسایی و آگاهی دادن در خصوص هنر چادر شب بافی به افراد بیشتری از مردم بود تا با مراحل و نحوه کار از نزدیک آشنا شوند، بتوانند هنر را لمس کنند و کیفیت پارچه های مورد استفاده را ببینند.

به گفته میرزاپور، ما نیز به مردم توضیح می دهیم که روستای قاسم آباد به دلیل وجود این هنر چهار سال پیش ثبت جهانی شده و بعد از آن چه دستاوردهایی را در این زمینه داشته است.

مدیر هنری مجموعه گل افشان با اشاره به درخواست و انتظار خود از برگزار کنندگان نمایشگاه بیان کرد: انتظار ما از یک نمایشگاه تخصصی حضور افراد متخصص این زمینه در کنار هنرمندان چه در بحث فروش و برندینگ و چه در زمینه تجاری سازی است. نکته مثبت این نمایشگاه نیز حضور اساتید و دانشجویان رشته هنر به صورت کارگاهی بود که به هنرمندان سر می زند و نکات و آموزش هایی میدادند و این موضوع بخشی از هدفی که ما به خاطر آن به نمایشگاه آمدیم را تأمین کرده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1402120200109
دبیر مریم فیروزفر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha