به گزارش میراثآریا و به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان، ابراهیم جلیلی یکشنبه ۵ فروردین گفت: جشنواره غذاهای سنتی با محوریت آش های محلی و سفره افطاری در محل باغ گردشگری زمرد کیلومتر ۳ جاده ملایر به اراک برگزار شد.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ملایر با بیان اینکه کمتحرکی، تغذیه نادرست و افزایش مصرف غذاهای آماده موجب افزایش وزن و چاقی بخشی از جامعه بهویژه بانوان این شهرستان شده است، اضافه کرد: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و سنتی در بین خانوادهها، ترغیب مردم به دوری از مصرف غذاهای آماده و همچنین ایجاد نشاط و شادابی در بین مردم بود.
او گفت: در این رویداد به سه نفر اولی که بهترین آش را پخته بودند با اهدای لوح و جایزه تقدیر شد و لیلی حسینپور با پخت آش بادمجان و آش رشته ترش مقام اول را کسب کرد.
انتهای پیام/
نظر شما