میزبانیِ روزانه ۸هزار زائر و گردشگر در شهرستان زبرخان

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان زبرخان گفت: به طور متوسط در ایام نوروز روزانه پذیرای ۸هزار نفر زائر در قدمگاه رضوی و سایر اماکن زیارتی و گردشگری شهرستان بودیم.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، سعید عبدالهی امروز سه‌شنبه ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۳ با اعلام این خبر افزود: بر اساس بازدیدهای صورت گرفته امسال شاهد افزایش ۱۰درصدی مسافران و گردشگران و زائران نوروزی در شهرستان بودیم که همانند سایر شهرستان‌های خراسان رضوی با اخذ تدابیر و تصمیمات لازم در شهرستان زبرخان هم به استقبال از مسافران و زائران و گردشگران عزیز پرداختیم.

دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان زبرخان ادامه داد: به دلیل اتفاقات سال گذشته، امسال ایستگاه‌های استقبال از مسافران در منطقه مسجد اهل‌بیت و محور نیشابور به مشهد نداشتیم و فقط در مجتمع‌های خدمات رفاهی از مسافران نوروزی پذیرایی می‌شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان زبرخان زبرخان با بیان اینکه نیروهای هلال‌احمر در مجتمع خدمات رفاهی سیمرغ و نیروهای بهداشت در بقعه قدمگاه رضوی استقرار داشتند، تصریح کرد: حضور گردشگران و زائران در بقعه قدمگاه رضوی بیشتر از سایر مناطق است و قدمگاه یکی از شهرهای زیارتی استان است که بیشترین حجم مسافر و زائر را در ایام نوروز داشت.

او همچنین از تجهیز یک خانه معلم در شهر درود خبر داد و گفت: بعد از قدمگاه رضوی بیشترین تعداد مسافران را به دلیل طبیعت و آبشار معروف در شهر درود داریم.

عبدالهی با اشاره به فعالیت ۶ واحد اقامتی در شهرستان زبرخان اظهار کرد: بوتیک هتل شهر خرو، دو بوم‌گردی در شهر درود، یک بوم گردی در روستای دانه کاشفیه، دو خانه مسافر در شهر درود و خرو نیز از جمله واحدهای اقامتی دارای مجوز از  میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این شهرستان هستند.

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان زبرخان گفت: خوشبختانه طی این مدت رضایت‌مندی مسافران و زائران را در این مناطق داشتیم، همچنین به طور میانگین روزانه در ستاد اسکان فرهنگیان ۷۰ تا ۸۰ نفر و زائرسراها نیز ۱۰۰ نفر اقامت دارند.

او با بیان اینکه به طور میانگین هر شب تا ۲۵۰ نفر در واحدهای اقامتی و زائرسراها و ستاد اسکان فرهنگیان شهرستان اسکان داشته‌اند، افزود: در مجموع واحدهای اقامتی زیر نظر میراث فرهنگی و سایر اماکن شهرستان ظرفیت پذیرش ۷۰۰ تا ۸۰۰ را دارند.

عبدالهی همچنین از پیش‌بینی اماکن اضطراری برای اسکان مسافران و زائران خبر داد و تصریح کرد: بر اساس بازدیدهای صورت گرفته امسال شاهد افزایش ۱۰ درصدی مسافران و گردشگران و زائران در شهرستان بودیم.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان زبرخان با اشاره به در پیش بودن عید سعید فطر و افزایش تعداد مسافران در شهرستان گفت: تمامی اعضای ستاد خدمات سفر شهرستان همچنان برای پذیرایی از مسافران در آماده‌باش هستند.

او گفت: شهرستان زبرخان دارای ۴۰ آثار تاریخی، طبیعی و میراث ناملموس ثبت شده در فهرست آثار ملی است که بقعه قدمگاه رضوی، کاروانسرای شاه‌عباسی، دو امامزاده در شهر اسحاق‌آباد جزو آثار شاخص هستند.

انتهای پیام/

کد خبر 1403011402159

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha