به گزارش میراث آریا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان، محمد محسنی روز یکشنبه ۱۹ فروردینماه ۱۴۰۳ در این مراسم با اشاره به ثبت جهانی افطار گفت: سازمان جهانی یونسکو آیینها و سنن و داشتههای کشورهای مختلف جهان را ارزیابی میکند و آنهایی را که قابلیت ثبت جهانی داشته باشد به ثبت میرساند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان ادامه داد: افطار نیز یکی از آیینهای مذهبی ایرانیان و مسلمانان است که بهاندازهای شهرت پیداکرده که حتی غیرمسلمانان نیز با آن آشنا هستند و همین موضوع زمینهای را فراهم کرده که بهعنوان بیستوسومین عنصر میراثفرهنگی ناملموس ایران در یونسکو به ثبت برسد.
او هدف از برگزاری این مراسم در موزه مردمشناسی بندرکنگ را معرفی و پاسداشت آیین افطار با هویت تاریخی و فرهنگی دانست و افزود: موزه مردمشناسی مکان مناسبی برای حفظ و تقویت هویت فرهنگی است که نقش موثری در حفظ داشتههای تاریخی ما دارد.
در پایان مراسم با حضور مردم و مسئولین سفره افطاری در موزه مردم شناسی بندرکنگ برپا شد.
موزه مردم شناسی بندرکنگ با همت جمعی از افراد نیکوکار، ناخداها و جاشوهای این بندر و شهرداری بندرکنگ تأسیس شده و در آن مجموعههای مهم دریانوردی، آداب و رسوم، معماری، صنایع دستی و نوع پوشش و خوراک مردم قدیم و جدید بندرکنگ به نمایش درآمده است.
انتهای پیام/
نظر شما