به گزارش میراث آریا، جشنواره آشپزی دستپخت دخترانه با استقبال پرشور مردمی و با حضور ۵۵ شرکت کننده با ۱۵۰ نوع غذا در بقعه شیخ حیدر مشگینشهر برگزار شد.
هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم، فرهنگ سازی و معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل منطقه عنوان شده است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان مشگینشهر در حاشیه این جشنواره گفت: چندین نوع غذای بومی و محلی نیز در این جشنواره شناسایی شد که بزودی پرونده ثبتی این غذاها جهت ثبت در فهرست آثار ناملموس میراث فرهنگی آماده میشود.
ایمانعلی ایمانی افزود: با توجه به استقبال گرم مردم منطقه این جشنواره در سالهای آینده نیز به شکل گسترده و به صورت منطقهای و ملی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما