بهینه‌ترین و بی‌دردسرترین صنعت در راستای جذب سرمایه‌گذار در ایلام صنعت توریسم است

در اولین روز از هفته میراث‌فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها، سارا فلاحی نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی با کارکنان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا، امروز ۲۹ اردیبهشت در اولین روز از هفته میراث‌فرهنگی و روز جهانی موزه‌ها، سارا فلاحی نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی با مدیرکل، معاونان و دیگر مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

فرزاد شریفی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام در ابتدای این دیدار ضمن خیرمقدم به منتخب مردم استان در مجلس شورای اسلامی، به ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان پرداخت.

شریفی ضمن تشکر و قدردانی از منتخب مردم استان در راستای بیشترین ارتباط با وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت: با توجه به این ارتباط مفید، خوشبختانه موفق به رسیدگی و حل مسائل و مشکلات اداره‌کل استان و همچنین جذب اعتبارات شده اید که جای تقدیر و تشکر دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: در حوزه میراث‌فرهنگی، اقدامات مناسبی انجام شده از جمله عملیات کاوش اضطراری و نجات‌بخشی تپه کنارگذر واقع در شهرستان ایوان از محل اعتبارات استانی، عملیات کاوش باستان‌شناسی محوطه چغاگلان شهرستان مهران و همچنین اقدامات لازم در راستای تعیین عرصه و حریم شهرستان دره‌شهرانجام شده که انتظار می‌رود نسبت به مثمرثمر نشاندن تعیین عرصه و حرائم شهرستان دره‌شهر مساعدت‌های لازم در جذب اعتبار را داشته باشید.    

او همچنین در این دیدار به فعالیت‌هایی از جمله بازسازی و مرمت قلعه والی کهره هلیلان توسط خیرین، بررسی و شناسایی آثار تاریخی شهرستان‌ها، تهیه اطلس جامع شهرستان دهلران، مرمت و بازسازی قلعه والی، واگذاری دو بنای تاریخی کنجانچم و میرغلام هاشمی به بخش خصوصی، ثبت ۹۰۶ آثر تاریخی که در دوسال گذشته ۳۸ اثر تاریخی نیز ثبت ملی شده، حضور در نمایشگاه‌های صنایع‌دستی در خارج از کشور(عراق)، دریافت مهر اصال ملی ۲۳ محصول صنایع‌دستی در طول سال‌های گذشته ولی در طول یکسال (۱۴۰۲) خوشبختانه ۲۳ محصول استان نیز مهراصالت ملی دریافت کردند که جمعاً ۴۶ محصول دارای مهراصالت ملی هستند، معرفی استان ایلام به‌عنوان پدیده نوظهور گردشگری و ....نیز اشاره کرد.

شریفی در این دیدار خواستار پیگیری موضوع کاخ فلاحتی استان از منتخب مردم استان در مجلس شورای اسلامی شد و اظهار کرد: طرح مطالعاتی کاخ فلاحتی تهیه شده و با رایزنی‌هایی که انجام شده می توان به‌عنوان باغ ایرانی معرفی شود که این امر نیازمند اعتبار است که انتظار می‌رود در راستای جذب اعتبار همکاری‌هایی انجام شود.

سارا فلاحی نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی در راستای همکاری ویژه برای حفاظت از اثر تاریخی چغا سفید شهرستان دهلران قول مساعد داد و گفت: حفاظت از آثار تاریخی و تمرکز روی این آثار یکی از دغدغه‌های ما است که خوشبختانه وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با استفاده ظرفیت خیرین در راستای بازسازی، حفظ و نگهداری این آثار اقدامات مثبتی انجام داده است.

فلاحی همچنین در راستای همکاری در جذب اعتبارات از محل مسئولیت‌های اجتماعی قول مساعد داد و افزود: بهینه‌ترین و بی‌دردسرترین صنعت، صنعت توریسم است که می توان با استفاده مناسب از این ظرفیت در راستای جذب سرمایه‌گذار در استان نیز اقدامات مفید و مناسبی انجام داد.

او گفت: نخستین وظیفه میراث فرهنگی، حفاظت و مراقبت از آثار تاریخی و فرهنگی است و شناسنامه هر کشوری آثار باستانی و میراث فرهنگی آن است، آثار باستانی است که قدمت، تاریخچه و تمدن هر سرزمینی را مشخص می کند، پس حفاظت و حراست از آنها امری ضروری است و نسل‌های مختلف نیز چون پیشینیان باید از این میراث اجدادی پاسداری کنند.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: جذب سرمایه‌گذار برای رونق ظرفیت ها و پتانسیل‌های نظر همه‌ مسئولان مرتبط با موضوع است و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

 فلاحی اضافه کرد: صنعت گردشگری باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و اعتبارات مورد نیاز برای این موضوع تخصیص یابد و باید نیازها و شاخص‌های گردشگری محاسبه و در جلسات مختلف با حضور مسئولان کشوری اعلام و راهکار ارائه شود.

این مقام مسئول تأکید کرد: در راستای رفع موانع و مشکلات موجود در صنعت گردشگری آن قسمتی که در استان با همکاری مسوولان استانی رفع مشکل شود محقق می‌شود و احیاناً اگر مواردی هم نیاز داشت که در تهران مطرح کنیم، پیگیر خواهیم شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403022901735
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha