بهگزارش میراثآریا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان، محمدحسین ارسطوزاده گفت: در این مراسم که باحضور گسترده مردم فرهنگدوست و جمع زیادی از مدیران استانی و شهرستان پنجشنبه ۲۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۳ برگزار شد، با زنده نگاه داشتن یاد و خاطر این بزرگمرد تاریخ معاصر شوشتر، چشمهای از اقدامات ارزنده او برای عموم به تصویر درآمد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خوزستان ادامه داد: مرحوم نژادفتحی با عِرق و علاقه ذاتیای که داشت، در همه طول عمر خود سعی بر زنده نگه داشتن فرهنگ، تاریخ و میراث ماندگار زادگاهش داشت و تا آخرین لحظه زندگی نیز دست از تحقیق و پژوهش در این زمینه برنداشت.
او افزود: احیاءِ قلمنی شوشتر یکی از اقدامات ارزنده و ماندگاری است که نتیجه تلاشها و تحقیقات انجامشده او است که برای شوشتر برجای مانده است.
ارسطوزاده عنوان کرد: یکی دیگر از آثار برجایمانده این شخصیت فقید، ثبت و کتابت بالغ بر ٢٠٠٠ باور، اعتقاد، رسومات و ضربالمثلهای شوشتر بود که توسط آقای راد نژادفتحی فرزند برومند آنمرحوم، حدود ١٧٠٠ مورد از آنها در قالب یک فیلم سینمایی تهیه و کارگردانی شد که در این بزرگداشت از پوستر آن رونمایی شد.
او یادآور شد: انجام چنین مراسمی علاوه بر اینکه تجلیل از یک شخصیت پژوهشگر بود، بلکه نشان از اهمیت فرهنگ، تمدن، تاریخ و شخصیتهای فرهیخته در میان مردمان این کهندیار دارد که باید به همه اقدامگران و راهبران این نکوداشتها با نگاه مشوقانی برای حفظ مواریث فرهنگی، خداقوت و دستمریزاد گفت.
انتهای پیام/
نظر شما