بازدید مدیرکل دفتر آموزش گردشگری وزارت میراث فرهنگی از پارک علم و فناوری کرمانشاه / باید فرآیندهای اداری سرمایه گذاری در حوزه گردشگری را کوتاه کنیم

مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه ریزی گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از توانمندی‌های پارک علم و فناوری استان کرمانشاه بازدید کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا، ابوطالب قاسمی روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه در حاشیه بازدید و نشست با مسئولین پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، سرمایه‌گذاری را یکی از مشکلات حوزه گردشگری عنوان کرد و افزود: یکی از عواملی که فرآیند سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری را کُند کرده ، موضوع بروکراسی اداری است. 

مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه ریزی وزارت میراث فرهنگی تصریح کرد: کوتاه کردن فرآیندهای اداری می‌تواند مشکلات سرمایه گذاری در حوزه گردشگری را کاهش دهد. 

او تاکید کرد: علیرغم اینکه بروکراسی‌های اداری فرآیند سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری را کُند کرده، اما این مسئله نباید مانع از پیگیری‌های ما شود، بلکه باید با سرسختی موانع را کنار بزنیم. 

قاسمی در ادامه با اشاره به اهمیت آموزش در حوزه گردشگری، عنوان کرد: متاسفانه در حال حاضر آموزش در حوزه گردشگری بویژه در بحث مراکز اقامتی وضعیت مطلوبی ندارد  که این مسئله منجر به عدم رشد بهینه گردشگری در کشور شده، لذا باید اصلاح شود. 

او اظهار کرد: به این منظور، اصلاح و ارائه آموزش‌های بروز، مهارتی و کاربردی جزو برنامه‌های اصلی ما قرار گرفته و پیگیر آن هستیم و در این راه از همکاری با سایر دستگاه‌های آموزشی همچون جهاد دانشگاهی استقبال می‌کنیم. 

مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه ریزی وزارت میراث فرهنگی در ادامه مشکلات و دغدغه‌های فعالین حوزه گردشگری پارک علم و فناوری استان را شنید و قول پیگیری لازم را داد.  

در ادامه این نشست، وحید امیری معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با اشاره به فعالیت گروه‌های دانش‌بنیان در حوزه گردشگری در کرمانشاه، اظهارکرد: باتوجه به شعار سال از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر مشارکت مردم در جهش تولید، تلاش شده تا  در بخش گردشگری هم این شعار را در استان محقق کنیم. 

او افزود: به این منظور، تلاش داریم تا شرکت‌های دانش‌بنیان را در در حوزه گردشگری استان مشارکت دهیم و با آنها تعامل داشته باشیم. 

معاون گردشگری استان کرمانشاه تصریح کرد: بنا داریم با استفاده از ظرفیت و توانایی این شرکت‌ها بتوانیم راهگشا و پیش‌برنده مقوله گردشگری استان باشیم چراکه مبحث گردشگری مبحثی فرابخشی است و ادره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان به تنهایی نمی‌تواند این بحث عظیم و کلیدی را به طور کامل پیش برد. 

او اعلام کرد: طبق تاکیدات مقام معظم رهبری جهش‌های اساسی در کشور مستلزم حضور بخش غیردولتی با محوریت مردم و متفکرین و ایده‌سازان است، بنابراین اگر این تعامل و مشارکت بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده صورت پذیرد قطعا شاهد نتایج خوبی در بحث گردشگری خواهیم بود. 

مهدی عبدالمالکی معاون آموزش سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه نیز در این نشست در خصوص فعالیت‌های پارک علم و فناوری در حوزه گردشگری توضیحاتی ارائه داد و گفت: پارک علم و فناوری استان کرمانشاه به دنبال راه‌اندازی خانه گردشگری در استان است و برنامه‌هایی نیز در حوزه گردشگری خوراک در دستور کار داریم. 

او در پایان گفت: آماده‌ایم تا با انعقاد تفاهم نامه‌ای تعاملات و همکاری با اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان کرمانشاه را بیش از گذشته اجرایی کنیم. 


 

انتهای پیام/

کد خبر 1403023001937
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha