معرفی آثار تاریخی اولین گام برای حفظ و جذب سرمایه‌گذار برای کاربردی‌سازی بناهای تاریخی است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از معرفی آثار تاریخی به‌عنوان اولین گام برای حفظ و جذب سرمایه‌گذاران برای کاربردی‌سازی بناهار تاریخی یاد کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا، حسین ایزدی جمعه ۲۵خرداد ۱۴۰۳ در حاشیه بازدید از پل‌های تاریخی با نماینده مردم شهرستان‌های قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار در مجلس شورای اسلامی گفت: مرمت آثار تاریخی یکی از دغدغه‌های اصلی این اداره‌کل است اما با توجه به تخصیص اعتبارات اندک و وجود ابنیه تاریخی فراوان این مهم نیازمند همراهی و همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران افزود: نظارت مستمر کارشناسان فنی و نیروهای یگان حفاظت از آثار تاریخی به صورت کامل انجام می‌شود و قطعا برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای معرفی این آثار ارائه خواهیم کرد.

او از معرفی آثار تاریخی به عنوان اولین گام برای حفظ و جذب سرمایه‌گذاران برای کاربردی‌سازی این بناها یاد کرد و ادامه داد: قطعا با همراهی و همکاری خوبی که بین مجلس و نمایندگان شهرستان وجود دارد این موضوع به نتیجه مطلوب خواهد رسید.

ارائه بناهای تاریخی در قالب بسته سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذار

نماینده مردم شهرستان‌های قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار نیز اظهارکرد: شهرستان سوادکوه شمالی به جهت وجود طبیعت بکر و زیبا و ابنیه تاریخی به خصوص پل‌ها یکی از مقاصد مهم سفر در استان مازندران و ایران به‌شمار می‌رود که تا به امروز به شکل کامل معرفی نشده است.

عمران عباسی افزود: از تمام ظرفیت مجلس استفاده می‌کنیم تا پل‌های تاریخی این شهرستان را مرمت کنیم و بعد از آن با حفظ شرایط حفاظت و مرمت کاربردی در قالب بسته سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذار ارائه می‌دهیم.

او ضمن معرفی شهر شیرگاه و شهرستان سوادکوه شمالی به عنوان شهر پل‌های تاریخی گفت: معرفی ظرفیت‌های این شهرستان از طریق تبلیغات برای جذب گردشگران از سراسر ایران ضروری است.

نماینده مردم شهرستان‌های قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار با بیان این مطلب که تهیه شناسنامه و تابلو معرفی اماکن تاریخی برای معرفی و جذب سرمایه‌گذار ضروری است؛ بیان کرد: باید در اسرع وقت نسبت به این مهم افدام لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403032601432
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha