بازار تبریز، محور تعاملات فرهنگی و اجتماعی در گذر زمان/ ثبت جهانی دستاوردهای حفاظتی و مرمتی بازار تبریز را افزایش داد

معاون میراث‌فرهنگی آذربایجان‌شرقی در مراسم بزرگداشت چهاردهمین سال ثبت جهانی بازار بزرگ تبریز ضمن اشاره به اهمیت بازار تاریخی تبریز از منظر تعاملات فرهنگی و اجتماعی در گذر زمان، ثبت جهانی این مجموعه تاریخی را یکی از دلایل مهم افزایش دستاورهای حفاظتی و مرمتی عنوان کرد.

به‌گزارش میراث آریا، وحید نواداد روز سه‌شنبه ۲۳ مردادماه ۱۴۰۳ طی سخنانی خود در مراسم بزرگداشت چهاردمین سال ثبت جهانی بازار بزرگ تبریز  گفت: در طول ۱۴ سال پس از ثبت جهانی بازار تبریز، گام‌های مهمی در راستای حفاظت و ارتقاء این مجموعه ارزشمند برداشته شده است. یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این دوره، بهبود قابل‌توجه در امر حفاظتی و مرمتی بخش‌های مختلف  بازار است که با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و اهتمام کم‌نظیر شهرداری منطقه ۸ در مسیر احیای ازش‌های تاریخی، وضعیت حفاظت از بازار بزرگ تبریز بهتر از پیش اجرایی شود.

معاون میراث‌فرهنگی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: در طول تاریخ پایگاه مردمی بازار تبریز مسبب اصلی حفاظت و احیای آن طی بلایای طبیعی بود که این مسئله به خودی خود از اهمیت این مجموعه کهن در منظر خود بازاریان و مردم تبریز حکایت دارد.

او افزود: در میان پروژه‌های مشارکتی، بازار تبریز نمونه‌ای موفق از بالاترین میزان مشارکت در سطح کشور را به نمایش گذاشته است. این بازار با توجه به حساسیت‌های فرهنگی و تاریخی خود، توانسته است در زمینه مشارکت مردمی و حفاظت از ارزش‌های میراثی به یک الگوی برجسته در سطح کشور مبدل شود. 

نواداد ضمن قدردانی از اقدامات شهرداری منطقه ۸ تبریز بیان کرد: شهرداری منطقه ۸ تبریز با نگرش مثبتی که نسبت به حفاظت از این میراث تاریخی- فرهنگی داشته، به استمرار اقدامات حفاظتی، مرمتی و ساماندهی بخش‌ها در این مجموعه کمک کرده است. امید است که این نگرش‌ها تداوم پیدا کرده و همکاری‌های نهادهای مختلف برای حفاظت از بازار تاریخی تبریز ادامه یابد.

انتهای پیام/

کد خبر 1403052401260
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha