پیاده‌روی جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی در مشهد

معاون زیارت و گردشگری شهرداری مشهد گفت: پیاده‌روی جاماندگان اربعین با همکاری امور مساجد و شورای هیئات مذهبی در روز اربعین و در خیابان امام رضا(ع) از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر برگزار می‌شود.

به گزارش میراث‌آریا، سیدجلیل بامشکی امروز شنبه سوم شهریور ماه ۱۴۰۳ گفت: در روز اربعین مراسم ویژه‌ای در کنار قبور مطهر شهدا در بهشت رضا در نظر گرفتیم، هم‌چنین پیاده‌روی جاماندگان اربعین را با همکاری امور مساجد و شورای هیئت‌های مذهبی در روز اربعین و در خیابان امام رضا(ع) از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر را خواهیم داشت.

معاون زیارت و گردشگری شهرداری مشهد ادامه داد: همچنین تلاش کرده‌ایم مواردی مانند حمل‌و نقل، تامین پارکینگ مجاوران، رفت‌و روب، تامین آبخوری و وضوخانه در طول مسیر خیابان امام رضا (ع) داشته باشیم و برای برپایی موکب‌های پذیرایی و فرهنگی با امور مساجد و شورای هیئت‌های مذهبی نیز مشارکت داریم.

بامشکی تصریح کرد: پیش‌بینی شده خدمات به زائران و مجاوران در روز اربعین از ساعت ۷ الی ۸ صبح آغاز و تا غروب نیز ادامه پیدا کند و افرادی که موفق نشدند در اربعین حسینی به کربلا مشرف شوند، در صورت تشرف به حرم مطهر رضوی از این خدمات در خیابان امام رضا(ع) و سایر خیابان‌های منتهی به حرم نیز بهره‌مند شوند. در این روز ۲ الی ۳ صحنه اجرا هم برای برنامه‌های فرهنگی مانند گروه‌های سرود، مداحی و ... وجود دارد تا برنامه‌های خود را برگزار کنند.
تجهیز خیابان امام رضا(ع) در ۳ روز پایانی ماه صفر

او گفت: تلاش کردیم که در ۳ روز پایانی خیابان امام رضا (ع) را در قالب یک خیابان خدمت با عنوان «در مسیر بهشت» تجهیز کنیم، همچنین حضور موکب‌های مشهدی و غیر مشهدی را در این خیابان شاهد هستیم تا خدمات فرهنگی، پذیرایی و اسکان را به زائران ارائه دهند.

معاون زیارت و گردشگری شهرداری مشهد تصریح کرد: علاوه بر خدماتی که به زائران در حوزه اسکان، ایستگاه‌های استقبال از زائر و ... ارائه می‌کنیم، برنامه‌های فرهنگی را هم خواهیم داشت که با مشارکت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد نیز فراهم می‌شود. همچنین بیش از ۳۰ گروه سرود مسجدی در موقعیت‌های مختلف اطراف حرم مطهر رضوی، ایستگاه‌های استقبال از زائر و مراکز اسکان حاضر هستند تا برنامه‌های خود را برای زائران اجرا کنند و آن‌ها از این فضای معنوی و فرهنگی بهره‌مند شوند.

او اظهار کرد: ایستگاه‌های استقبال از زائر در مبادی ورودی شهر قرار دارد که برخی برای زائران پیاده و بعضی از آن‌ها برای زائران با خودرو است، علاوه بر خدماتی که شهرداری مشهد در این ایستگاه‌ها به لحاظ برنامه‌های فرهنگی، راهنمایی و اطلاع‌رسانی انجام می‌دهد، از سایر دستگاه‌های خدمت‌رسان مانند هلال احمر، علوم پزشکی، ستاد اسکان فرهنگیان و میراث فرهنگی دعوت کردیم تا در این فضا قرار گیرند و خدمات مورد نیاز به زائران را در بدو ورود به شهر بر عهده گیرند.

بامشکی گفت: ما سعی کردیم علاوه بر خدماتی که در ورودی شهر برای زائران ارائه می‌کنیم، فضا آرایی‌هایی را هم برای راهنمایی زائران و اطلاع‌رسانی و هم از نظر فضاآرایی مناسبتی داشته باشیم تا در زمان ورود زائران به شهر مناسب‌سازی‌های لازم صورت گرفته باشد.

معاون زیارت و گردشگری شهرداری مشهد افزود: علاوه بر موکب‌هایی که شهرداری مشهد برای زائران در نظر گرفته است، تاکنون بیش از ۳۰۰ موکب پذیرایی و خدمات فرهنگی هم وجود دارد که برخی از آن‌ها مجوز دریافت کردند و برخی دیگر را در سازه و خدماتی که قصد دارند ارائه دهند نیز مشارکت داشته‌ایم.

انتهای پیام/

کد خبر 1403060300167
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha