به گزارش میراثآریا، حمیدرضا قربانزاده گفت: از مجموع این ایستگاهها، هشت ایستگاه در خیابانهای منتهی به حرم، ۱۶ ایستگاه در محور قوچان - مشهد و ۱۷ ایستگاه در محور ملک آباد- مشهد مستقر هستند.
عضو کمیته بهداشت و سلامت ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان رضوی ادامه داد: علاوه بر این در مسیر فریمان شش ایستگاه، سرخس ۹ ایستگاه، کلات چهار ایستگاه، طرقبه شاندیز ۲ ایستگاه، تایباد یک ایستگاه و خواف ۲ ایستگاه سلامت فعال خواهند بود.
او تصریح کرد: نیروهای بهداشتی و درمانی در قالب مراقب سلامت، پزشک و پرستار و کارشناس بهداشت محیط در این پایگاهها ضمن خدمترسانی به زائران و مجاوران، نظارت بهداشتی بر ۵۴ ایستگاه صلواتی دایر در خیابان های منتهی به حرم مطهر را انجام میدهند.
رئیس مرکز بهداشت خراسان رضوی با اشاره به آمادگی این حوزه در تمام نقاط شهری و جادهای و همچنین مرزی، با توجه خطرات ناشی از وجود پشه آئدس، گفت: برنامهریزی ویژهای در راستای ارائه خدمات بهداشتی باکیفیت در سه حوزه مرزی، شهری و جادهای انجام شده است.
قربانزاده افزود: در این ایام ۳۰۷ بازرس بهداشت محیط در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در راستای تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و محل های اسکان زائران فعالیت خواهند داشت.
او ادامه داد: از مجموع بازرسان بهداشت محیط، ۱۹۳ نفر در مشهد و ۱۱۴ نفر در شهرستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مسئولیت مراقبت بر سلامت آب و غذا و محل اسکان زائران را برعهده دارند و چهار پایگاه رسیدگی به شکایات بهداشتی در خیابانهای منتهی به حرم مطهر رضوی نیز مستقر شده است.
انتهای پیام/
نظر شما