حسین رضایی در گفت و گو با خبرنگار میراثآریا با اعلام این خبر اظهار کرد: مسنترین زائر از شهرستان مراغه با ۸۵ سال سن و کوچکترین زائر نوزاد یک ساله از سبزوار است که همراه پدر و مادرش در پیادهروی سفر زیارتی بودند.
او افزود: جمعیت خدمتگزاران به زائران پیاده از ۲۰ تیر ۱۴۰۳ فعالیت دهه پایانی صفر را در ۱۴ حوزه خدمت رسانی تعریف کرد و با شروع ثبتنامها ۲۵ هزار خدمه برای خدمترسانی در تمامی حوزههای خدمتی اعلام آمادگی کردند.
رضایی تصریح کرد: در حوزه اسکان برای زائرانی که پیش بینی اسکان نداشتند در ۳۰۰ محل اسکان ۸۰ هزار و ۸۰۳ زائر با همکاری ادارات آموزش و پرورش هیئتهای مذهبی جواد الائمه ورزش و جوانان، حج و زیارت اسکان داده و ۳ روز از خدمات رفاهی درمانی و اسکان رایگان برخوردار شدند.
او اظهار کرد: در حوزه خدمات جادهای در تمامی محورهای منتهی به مشهد ۳۶۷ ایستگاه که با جمع خدمات استانهای مجاور ۵۶۷ ایستگاه فعال برپا شد که بزرگترین آنها ایستگاه جواد الائمه(ع) و رباط خاکستری در محور نیشابور، علی زینل و مکتب آل محمد در محور قوچان و شاهچراغ شیراز و کوچکترین توسط یک خانواده روستایی در مسیر فریمان دایر بوده است.
سخنگوی جمعیت خدمتگزاران به زائران پیاده امام رضا(ع) گفت: در حوزه خدمات درمانی دانشگاههای علوم پزشکی در مسیر، هلال احمر، معاونت دارو و درمان دانشگاه بیمارستانهای خیریه و امور درمان جمعیت در حوزه دارو با بیش از یک میلیارد هزینه دارویی در خدمت زائران بودند.
رضایی افزود: در حوزه فرهنگی نیز اعزام ۴۰۰ مبلغ و مبلغه به محلهای اسکان و ایستگاههای صلواتی و همراهی بیش از ۳۰۰ روحانی در کاروانها از جلوههای ویژه خدمات فرهنگی است.
رضایی اظهار کرد: در حوزه اعزام برای زایران که پیشبینی بلیت نداشتند با همکاری اتوبوسرانی ۱۰۰ دستگاه اتوبوس، ۱۵ دستگاه پایانه و اعزام ۳هزار نفر با قطار هماهنگ شد.
سخنگوی جمعیت خدمتگزاران به زائران پیاده امام رضا(ع) با قدردانی از خبرگزاری میراثآریا برای انتشار اخبار مرتبط با زائران پیاده رضوی خاطرنشان کرد: از همه رسانهها که در این باره با جمعیت خدمتگزاران به زائران پیاده امام رضا همکاری کردند صمیمانه تشکر میکنم. به طور حتم تمام آنها در ثواب خدمت به زائران پیاده امام رضا (ع) سهیم هستند.
انتهای پیام/
نظر شما