به گزارش میراث آریا، عصر روز شنبه ۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۳ هفدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر با معرفی نفرات برتر در بخشهای مختلف به پایان رسید.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل در مراسم اختتامیه این جشنواره گفت: پس از سه روز و در میان استقبال پرشور اهالی استان و گردشگران، هفدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر به کار خود پایان داد.
حسن محمدی ادیب افزود: در این دوره از جشنواره شرکتکنندگانی از ۱۵ استان و ۲ کشور خارجی در قالب ۶۰ غرفه آش، غذاهای سنتی و صنایعدستی مناطق خود را به نمایش گذاشته و در بخشهای مختلف مانند بهترین آش و بهترین غذای سنتی به رقابت پرداختند.
او تاکید کرد: همچنین در کنار جشنواره و در هر سه روز برنامههای فرهنگی و هنری متعددی با حضور هنرمندان استانی و ملی برگزار شد که در این بخش از جشنواره نیز با استقبال کمنظیر علاقمندان مواجه شدیم.
محمدی ادیب ادامه داد: معرفی جاذبهها و ظرفیتهای گردشگری شهرستان نیر، احیای غذاهای سنتی، انتقال آداب و رسوم به نسلهای جدید و ایجاد شور و نشاط اجتماعی از جمله اهداف جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر است.
در انتهای مراسم اختتامیه از نفرات برتر تجلیل به عمل آمد که در قسمت آش سرآشپزان استانهای زنجان، خراسان رضوی و اردبیل در جایگاههای اول تا سوم قرار گرفتند و در غذاهای سنتی نیز سرآشپزان استانهای آذربایجان غربی، افغانستان و زنجان در جایگاههای بعدی ایستادند.
انتهای پیام/
نظر شما