بهگزارش میراثآریا، سید هادی صالحی روز یکشنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۳ در آیین نکوداشت سردار بیبیمریم بختیاری بهمناسبت دومین جشنواره ملی اقوام ایرانزمین در فارسان تأکید کرد: این جشنواره فرصتی برای گردهمایی اقوام ایرانی در کنار یکدیگر بهمنظور ارائه داشتههای فرهنگی خود با هدف معرفی و تقویت فرهنگ بومی محلی آمیخته با سنتهای اصیل ایرانی اسلامی در مقابله با فرهنگ بیگانه است.
فرماندار فارسان نکوداشت سردار بیبیمریم بختیاری را نکوداشت یک تفکر با اولویت استکبارستیزی دانست و افزود: اقدامات این بانوی بختیاری بسیار تأثیرگذار بود که منادی وحدت بین طوایف بختیاری است.
او تصریح کرد: قدردانی و تجلیل از بانوان فرهیخته در دستور کار قرار دارد و از تمامی فعالان و دستاندرکاران دومین جشنواره اقوام ایرانزمین در فارسان قدردانی میکنم.
پریچهر سلطانی یکی از بانوان پژوهشگر چهارمحال و بختیاری و نویسنده کتاب سردار بیبیمریم بختیاری نیز گفت: این کتاب در فرانکفورت رونمایی و همچنین به زبان عربی ترجمه شده است و باید به این بانوی بختیاری افتخار کرد.
او تأکید کرد: امروز ما وظیفه داریم تا همچون سردار بیبیمریم بختیاری فرزندانی مانند شهید شیرعلیمردانخان بختیاری را تربیت کنیم و سردار بیبیمریم بختیاری حاضر نشد در مقابل ۶هزار لیره انگلیسی تسلیم شود و افرادی که نزد وی پناه آورده بودند را تحویل دهد.
سلطانی افزود: سردار بیبیمریم بختیاری هیچگاه از بیگانهستیزی و استکبارستیزی کوتاه نیامد و در دوران شیوع فقر و قحطی، کمکهای فراوانی به فقرا کرد و زنان را از مصرفگرایی منع میکرد.
پژوهشگر چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بانوان کارآفرین و فعال در عرصههای مختلف ایران اسلامی تحقق خواستههای سردار بیبیمریم بختیاری هستند.
او یادآور شد: سردار بیبیمریم بختیاری با افراد بزرگی از اقوام مختلف بختیاری، قشقایی، دهکردی و نقاط گوناگون استان ارتباط داشت و به اتحاد اقوام معتقد بود.
نویسنده کتاب سردار بیبیمریم بختیاری اظهار کرد: برخی از سفرنامهنویسان و محققان ایرانی و بینالمللی در منابع مختلف رشادتهای سردار بیبیمریم بختیاری مطالبی را منتشر کردهاند.
سلطانی تأکید کرد: اُمید است بتوانیم بهعنوان سربازانی شجاع برای ایران در کنار مردان تعادل را در زندگی و جامعه رعایت کنیم تا به جامعهای توسعهیافته تبدیل شویم.
انتهای پیام/
نظر شما