به گزارش میراثآریا، نشست تخصصی دیپلماسی بینالمللی گردشگری سلامت همزمان با هفته جهانی گردشگری در روز چهارشنبه ۱۱ مهرماه در محل همایش بیمارستان فرهیختگان تهران برگزار شد.
در این گردهمایی دو پنل تخصصی با عناوین توسعه گردشگری سلامت، برند ملی و صلح و نیز اقدامات و برنامهها در حوزه دیپلماسی بینالمللی گردشگری سلامت برای تحقق برنامه هفتم توسعه با حضور مهمانان بخش خصوصی، نمایندگان وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه و نیز اتاق بازرگانی برگزار و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این رویداد دیاکو عباسی، دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ضمن تشکر و قدردانی از مشارکت فعالان بخش خصوصی و دولتی حوزه گردشگری سلامت، نمایندگان بیمارستان IPD کشور، مدیران شرکتهای گردشگری سلامت، کادر درمان و دانشپژوهان و دانشجویان این بخش گفت: در تلاش هستیم تا در قالب پنلهای تخصصی موضوع پیوند توسعه گردشگری سلامت با موضوعات بهروز و کاربردی را پیش ببریم و این بخش را به دلیل اهمیت ویژه آن با انگیزه پیشرفت و توسعه در این زمینه مورد بررسی و واکاوی قرار دهیم.
او با اشاره به رویکرد سازمان جهانی گردشگری و انتخاب شعار گردشگری و صلح افزود: انتخاب این عنوان متناسب با حساس بودن صنعت گردشگری و متاثر بودن آن از بحرانها و شرایط حاکم در همه ابعاد سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بوده است. متناسب با این ویژگی، کشورها سیاستها و برنامههای متنوعی را در پیش میگیرند و برای واکنش به بحرانها مورد استفاده قرار میدهند. از این رو اقداماتی نتیجهبخش و موفق خواهد بود که سیاستهای آنی یکپارچهتر و منسجمتری را در پیش گیرند.
ابلاغ محتوای آموزشی گردشگری سلامت به سراسر کشور
همچنین در این نشست سعید داغستانی معاون دفتر مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری گفت: صنعت گردشگری در شاخه گردشگری سلامت برای اینکه وارد فرآیند توسعه شود نیاز است با نشست ها، بررسی مشکلات، چالش ها و ارائه راهکارهای فرابخشی گردشگری سلامت وارد مرحله محتوایی و تم یکپارچه شود، به گونهای که نقش هر یک از حلقههای تشکیلدهنده آن مشخص باشد. بر مبنای این رویکرد یکپارچه میتوان به ترسیم چشمانداز و اهداف مشخص در حوزه گردشگری سلامت دست یافت.
داغستانی با اشاره به فعالیت بیش از ۲۰۰ موسسه آموزشی گرشگری در سراسر کشور گفت: این موسسات طبق فرآیندهایی از وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مجوز اخذ کردهاند و با به خدمت گرفتن اساتید این حوزه مشغول فعالیت هستند و دورههای عمومی و تخصصی را برگزار میکنند. با تکیه بر این امکان ما سرفصلهای دوره گردشگری سلامت را در وزارتخانه تدوین کردهایم. پس از انجام این اقدام محتوای مربوطه برای اساتید و صاحبنظران برای کسب نظرات ارسال شد و پس از اصلاحات، ابلاغ کشوری شد.
معاون دفتر مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری با بیان اینکه بر مبنای این اقدامات هماکنون بستر و زمینهسازی خوبی انجام گرفته است، افزود: ما در مجموعه وزارت گردشگری حلقه واسطی میان دانشگاه، بستر تخصصی و عملیاتی و فعالیتهای تخصصی هستیم و با برآیند همه بخشهای تاثیرگذار میتوانیم به برند گردشگری سلامت دست یابیم.
همچنین در پایان این رویداد تقدیر از دانشجویان با ایدههای برتر تجاری، مراکز درمانی IPD و شرکتهای حرفهای موفق گردشگری سلامت نیز انجام گرفت.
انتهای پیام/
نظر شما