بهگزارش میراث آریا، علیرضا بایرامزاده در در دیدار روز شنبه ۱۴ مهرماه خود با دانشجویان رشته گردشگری دانشگاه تبریز، گفت: گردشگری به عنوان پدیدهای فرهنگی میتواند در کاهش تنشها و تقویت روابط بینالمللی مؤثر باشد چرا که این پدیده با ایجاد ارتباطات انسانی و فرهنگی میان گردشگران و مردم میزبان، به همدلی و تفاهم متقابل میانجامد و این تعاملات با کاهش تنشهای موجود، به ساختن پلی از دوستی و صلح میان ملتها کمک شایانی میکند.
معاون گردشگری استان ادامه داد: توجه به اقتصاد گردشگری و نیازهای اساسی این صنعت امری ضروری است زیرا این حوزه میتواند بهعنوان محرکی برای توسعه پایدار عمل کرده و با ایجاد اشتغال و رونق کسبوکارهای محلی به بهبود معیشت مردم کمک کند. بنابراین ارتقای گردشگری، نیازمند توجه ویژه به زیرساختها و حمایت از سرمایهگذاریهای مرتبط است.
او به مشکلات موجود در صنعت گردشگری استان اشاره کرد و افزود: لازم است تا همه برای رفع چالشها و استفاده بهینه از ظرفیتهای گردشگری استان، به شیوههای علمی و آکادمیک تلاش کنیم.
بایرامزاده بر اهمیت ارتباط بین دانشگاه و صنعت گردشگری تأکید کرد و گفت: همکاریهای علمی و پژوهشی ضمن ارتقای سطح توسعه گردشگری، بهعنوان پل ارتباطی میان دانش و عمل، زمینهساز رشد و توسعه پایدار در صنعت گردشگری محسوب میشود.
انتهای پیام/
نظر شما