به گزارش میراثآریا، مسعود ابراهیمی روز چهارشنبه ١٨ مهرماه ماه ١٤٠٣ در نشست تخصصی اقتصاد میراثفرهنگی ویژه بناها و اماکن تاریخی استان کردستان که در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: واگذاری بناهای تاریخی از طریق صندوق احیا به بخش خصوصی دارای مزایایی است که جذب توریست به این اماکن اثرگذاری بیشتری دارد.
قائم مقام مدیرعامل صندوق توسعه احیا و بهرهبرداری از بناهای تاریخی کشور افزود: براساس دیدگاه گردشگران و توریستهای داخلی و خارجی بهترین بناهای پذیرایی و اقامتی کشور مربوط به بناهایی است که در لیست صندوق احیا قرار دارند.
او عنوان کرد: ۸۶۹ اثر ثبت ملی در کردستان وجود دارد که ٢٠٣ مورد آن مربوط به بناهای تاریخی است.
ابراهیمی با بیان اینکه فعالیت بخش خصوصی در هر استانی زمینه پیشبرد اهداف و فعالیتها را فراهم میکند، یادآور شد: ورود سرمایهگذاران به بخش گردشگری و بناهای تاریخی در راستای پایداری و احیای بناها و محوطههای تاریخی مؤثر است.
او مزیت بعدی بناهایی که از طریق صندوق احیای بناهای تاریخی واگذار میشود را نوع قراردادهای آنها دانست و بیان کرد: صندوق بعد از ۲۰ سال از تأسیس و فعالیت به یک بلوغ در باب قراردادها رسیده است و آیندهنگری در این قراردادها کاملاً مدنظر قرار دارد.
قائم مقام مدیرعامل صندوق توسعه احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی گفت: نوع قراردادهایی که از طریق صندوق با سرمایهگذار منعقد میشود، برای سرمایهگذاران امنیت خاطر به همراه دارد.
او اظهار کرد: حمایت دیگر از سرمایهگذاران این است که از بخش و معافیتهای مالیاتی بهرهمند میشوند و در کنار این مهم تسهیلاتی به سرمایهگذاران داده میشود.
ابراهیمی با اشاره به اینکه از ٢٠ اسفند سال گذشته تا به امروز هیچ استانی ماده ۲۷ واگذار نکرده است، گفت: بناهای تاریخی که موقعیت مکانی مناسبی داشته باشند، بنا به اقتصاد مقاومتی و آئیننامه اجرایی ماده ۲۷ الحاقی هیأت دولت به صندوق مرمت و احیا بناهای تاریخی تعلق میگیرند.
انتهای پیام/
نظر شما