به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی، ابوذر بابارضا دبیرکل باشگاه غذا و خوراکشناسی یونسکو و رئیس شورای راهبردی کنسرسیوم فایو در این باره اظهار کرد: کنسرسیوم فایو متشکل از باشگاه غذا و خوراکشناسی یونسکو، آکادمی رستوبان و فدراسیون گردشگری خوراک ایران در جهت ارتقای سطح دانش ارزیابی ارائه خدمات پذیرایی فعالیت میکند و گستره این امر کل کشور است. این کنسرسیوم به دنبال یکپارچهسازی و جلوگیری از پدیده لوح فروشی و تندیس فروشی بوده که متاسفانه مدتها باب شده است.
او یادآور شد: کنسرسیوم در حال تدوین استاندارد برای فعالان حوزه خوراک، رستوران ها، کافی شاپها و قنادیها است و با ارزیابی آنها، از با کیفیت ترینها تقدیر میکنیم.
دبیر باشگاه غذا و خوراکشناسی یونسکو اظهار کرد: این کنسرسیوم اهداف و برنامههای مشخص دارد. در برنامه اول، رستورانهای ملل تهران را در ۲۴ مهر ارزیابی کردیم و از میان رستورانهای چینی، هندی، ژاپنی، ترکی، فرانسوی، ایتالیایی و مدیترانه و رستورانهای ترکیبی بین الملل در تهران، از هر بخش ۳ رستوران را انتخاب کردیم که تقدیر میشوند.
بابارضا یادآور شد: این برنامه در سه روز ادامه دارد و نشان کنسرسیوم به این رستورانها تقدیم میشود.
او توضیح داد: همچنین در مراسمی کنسرسیوم فایو از میراث ماندگار صنعت غذای ملل تجلیل کرد. در این مراسم روسای اتحادیههای خوراک در تهران و روسای کمیسیون ملی یونسکو و صاحبان رستورانها حضور داشتند و در این آیین از کنسرسیوم فایو رسما رونمایی شد و این کنسرسیوم اعلام موجودیت کرد.
دبیرکل باشگاه غذا و خوراکشناسی یونسکو گفت: کامران سروش از چهرههای نامی ایرانی است و در کشورهای دیگر رستوران دارد و در کتاب میشلن نامش درج شده که از جمله کسانی بود که در این مراسم از او تقدیر شد. همچنین از یوسف مجد نیز تقدیر کردیم که وی از قدیمیترین مهمانداران در ایران بوده که بیش از نیم قرن در این بخش فعالیت کرده است.
بابا رضا تاکید کرد: برنامه داریم که علمی و کارشناسی شده به عرصه ارزیابی غذا و خوراک ورود کنیم.
محمد بابا رضا رئیس کل باشگاه غذا و خوراکشناسی یونسکو، مازیار عصام رئیس اکادمی رستوبان و علیرضا دژبد رئیس فدراسیون گردشگری خوراک و حسن فهمیده رئیس اتحادیه رستوران تهران از جمله حاضران در این مراسم به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
انتهای پیام/
نظر شما